Kennismakingscursus tafeltennis najaar 2022 afgerond

Afgelopen donderdag 6 oktober was al weer de laatste avond van de door DTV’84 ontwikkelde kennismakingscursus tafeltennis. Inmiddels was dit de 3e editie van deze cursus voor volwassenen en, gezien de resultaten, zal het zeker niet de laatste zijn. 

De afgelopen 4 weken werden er twee trainingsavonden geleid door trainer Matthias, werd er een avond dubbelspel gespeeld en op de laatste cursusavond werd een afsluitend toernooitje gehouden, waarin cursisten en leden van de club het tegen elkaar opnemen. 

Op deze laatste avond werd gestreden om mooie prijzen en de eer. Een ieder zette zijn/haar beste beentje voor en er waren spannende en mooie partijen te zien. Uiteindelijk werden er twee finalepoules gespeeld, waarbij Arjan en Gezinus als de winnaars uit de bus kwamen. 

Na afloop van het toernooitje was er tijd om samen gezellig een drankje te doen, en na te praten over de cursus. Vrijwel alle cursisten werden lid, en uiteraard heten wij onze nieuwe leden van harte welkom op onze club en hopen dat zij de komende jaren met veel plezier bij ons komen tafeltennissen. 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar tafeltennis? Kom dan een kijkje nemen op donderdagavond of woensdagmorgen (sporten overdag). Meer informatie kunt u vinden op www.dtv84.nl of neem contact op met Willemien (06-52121572).

Reageren