Inschrijving scholierentoernooi tafeltennis bij DTV’84 geopend!

Wil jij (of je zoon/dochter) meedoen aan een leuke activiteit en/of de beste tafeltennisser van de gemeente Dalfsen worden? Meld je dan aan voor het scholierentoernooi bij DTV’84 dat zal plaatsvinden op dinsdag 18 oktober 2022 (in de herfstvakantie). De inschrijving is geopend en aanmelden kan door vóór 13 oktober een mailtje te sturen naar scholierentoernooi.dtv@gmail.com met je naam, leeftijd en school.

Voor wie:            leerlingen uit de groepen 4 t/m 8 van alle basisscholen in de gemeente Dalfsen

Wanneer:            dinsdag 18 oktober 2022

Aanvang:            10.00u (zaal open vanaf 09.30u)

Eindtijd:               afhankelijk van het aantal deelnemers;
vooraf zal een globale inschatting worden gemaakt van het tijdstip van de prijsuitreiking en afsluiting.

Waar:                  bij DTV’84, clubgebouw de Doorbraak, Smidswegje 4 (naast de Jumbo)

Samen met andere leerlingen van jouw basisschool kun je strijden om de wisselbeker en wie weet mogen jullie je een jaar lang de beste tafeltennisschool van de gemeente Dalfsen noemen. Naast de wisselbeker voor de beste school zijn er ook op individueel niveau prijzen te winnen en gaan we vooral voor een sportieve, gezellige dag.

Voorbereidingen

Wil jij je voorbereiden op het scholierentoernooi en/of eens vrijblijvend meetrainen om te ervaren of tafeltennis voor jou een leuke sport is? Dat kan! Je bent van harte welkom, o.a. op woensdag 5 oktober en woensdag 12 oktober tijdens de jeugdtraining van 18.30u-19.30u. Aanmelden hiervoor kan via Dalfsen Beweegt (kerngezonddalfsen.nl) of door een mailtje te sturen naar: benthebrandwacht@gmail.com.

Reageren