Teamindelingen Senioren

Hoi allen,

Het lijkt er dan echt op dat de competitie weer gaat beginnen, in de week van 21 september.  Hoe dat gaat, en of de competitie wordt uitgespeeld, dat zijn vragen waar we nu nog geen antwoord op hebben. Dat de Corona-maatregelen van invloed zullen zijn, staat buiten kijf. Kort voorafgaand aan de competitie zullen de actuele maatregelen nog een keer worden gecommuniceerd (inrichting zaal, wel/geen toegang tot kleedkamers etc.).

Voor de teamindeling hebben we grotere teams gevormd, aangezien het aannemelijk is dat spelers eerder verhinderd zijn (bijv. bij een verkoudheidje).  Team 2 heeft samen met team 3 afgesproken dat team 3 participeert in het rond krijgen van het programma. Team 6 zal met team 5 een soortgelijke alliantie aan moeten gaan. Jacques staat ivm zijn rating ingedeeld in team 5, maar kan ook invallen in team 6. Dat zal waarschijnlijk vaker nodig zijn. Verschillende spelers hebben hun competitiestatus veranderd, te veel om hier allemaal te benoemen. Het heeft ervoor gezorgd dat we 6 seniorenteams hebben in plaats van 7, en dat ons damesteam sinds jaren niet meer op landelijk niveau actief is.  Jammer, maar helaas.

Daarnaast zal dit jaar voor het eerst het digitale wedstrijdformulier zijn intrede doen. Hierover meer in de mail de komende weken.  Het competitieprogramma wordt pas kort voor de competitie bekend gemaakt.

De afdelingscompetitie begint op maandag 21 september. Voor de senioren zijn de volgende weken vrij geroosterd. Hier kun je rekening mee houden met het maken van afspraken:
12-10 t/m 17-10
30-11 t/m 05/12

Hou in de week van 21 september in ieder geval rekening met een speelavond op de thuisavond, dan kun je daar niet door worden verrast. En probeer met je team zo snel mogelijk mogelijke knelpunten in kaart te brengen, zodat je zsm reserves kan benaderen. Mocht dit niet lukken, dan kun je Wilko benaderen. Wanneer Wilko dit tijdig hoort en de redenen van afwezigheid legitiem zijn, kan Wilko ervoor zorgen dat je boetevrij met twee man mag aantreden. Maar dan moet hij het wel weten.  Communiceer dus goed en tijdig met elkaar en met Wilko!

allen, veel plezier en pak ze…., ook namens mij!

De teams zien er als volgt uit:

Team 1
(3e divisie, zaterdag)
Jan-Jaap Schipper
Hugo Beute
Yoran Tonnema
Harmen Kramer
Rik Weijs (reserve)
Team 2
(2e klasse, vrijdag)
Debbie Matenaar
Dionne Damman
Robin Agteres (reserve)
Cees Lindenburg (reserve)
Amanda van Dijk (reserve)
Team 3
(3e klasse, vrijdag)
Jery Wormmeester
Jos van der Vegt
Robbin Kroes
Nadine Zwakenberg
Mirjam de Boer
Merijn van Werkhoven (reserve)
Team 4
(4e klasse, maandag)
Niels Mulder
John Schakelaar
Willemien van Oenen
Terry Kuiterman
Jacqueline Zwakenberg (reserve)
Arjan ten Kate (reserve)
Team 5
(6e klasse, maandag)
Edith Ekkelenkamp
Ellen Snijder
Henriette Snijder
Marjolijn Boerdijk
Bert Klarenbeek
Jacques den Haan (reserve)
 Team 6
(6e klasse, vrijdag)
Wim Schipper
Bram Steen
Wilma Zwakenberg
Wilco Braam

De volledige competitie-indeling is, wanneer deze bekend is gemaakt, te lezen op: http://www.nttb-oost.nl onder het kopje ‘competitie’ en tabblad ‘competitieresultaten’.

Spelers mogen alleen invallen in een team met een lager teamnummer. Voorbeeld: spelers uit team 2 mogen invallen in team 1, maar spelers uit team 1 mogen niet invallen in team 2. De teams uit de 6e klasse mogen bij elkaar invallen. Spelers uit team 5 mogen dus ook in team 6 invallen. De bond heeft een aantal invalverboden uitgereikt. Voor DTV’84 zijn dit: