Teamindelingen Senioren

Update 10/09:

Voor degene die alvast hun vakantie willen plannen in het voorjaar 2018, volgen hieronder de geplande speelweken, zowel voor jeugd als senioren. Dat het kan gebeuren dat de bond wedstrijden plant in de vrije weken, of voorafgaand aan de eerste speelweek, hebben we deze competitie kunnen merken. Maar dan heb je in ieder geval een indicatie:

1 22/01 t/m 27/01
2 29/01 t/m 03/02
3 19/02 t/m 24/02
4 05/03 t/m 10/03
5 12/03 t/m 17/03
6 19/03 t/m 24/03
7 26/03 t/m 31/03
8 02/04 t/m 07/04
9 09/04 t/m 14/04
1016/04 t/m 21/04

Hoi allen,

Heel erg bedankt voor het doorgeven van je voorkeuren met betrekking tot de competitie. Dit keer hadden we niet alleen rekening te houden met onze voorkeuren, maar ook de rating begint ons parten te spelen. De verschillende ELO_ratingen zijn op onderstaande link te vinden: http://www.nttb-ranglijsten.nl/ranking.php

Wanneer je weet dat een speler uit een lager team geen 175 ratingpunten hoger mag hebben dan een een speler uit een hoger team, mag je lekker gaan puzzelen. Vooral in de 4e klasse zijn de ratingverschillen tussen de spelers aanzienlijk, en waren er ook de wensen om de teams in tact te houden. De wijze mensen van de afdeling hebben meegedacht en we zijn tot onderstaande indeling gekomen. Dit heeft als gevolg gehad dat de teams 4 en 5 van nummer zijn gewisseld, en Marjolein een team lager is gezet. Hierdoor kan zij gewoon vijf wedstrijden in haar ‘eigen’ team invallen. En met een paar wedstrijden in team 5 komt Marjolein gewoon aan haar 8 wedstrijden. Of dit de manier is waarop we de teamindeling moet knutselen, is de vraag. Maar voor komende competitie is het in ieder geval een oplossing waarmee het damesteam grotendeels bij elkaar blijft.

Maar eerst willen we op deze plek ook afscheid nemen van Ton Kneijber. Ton heeft ongeveer 20 jaren competitie gespeeld voor DTV’84. Een fantastisch aantal jaren, wat erin heeft geresulteerd dat er welgeteld nul spelers binnen de afdeling Oost zijn die niet weten wie Ton is. Mede door Ton heeft DTV’84 het imago gekregen van een gezellige vereniging, een imago waar we trots op zijn. De afgelopen seizoenen speelde Ton al twee competities, ook bij zijn ‘andere’ club uit Nijeveen. Dat dat lastig te combineren was, werd afgelopen competitie steeds duidelijker. Daarom heeft Ton nu de keuze gemaakt om zich volledig op die club te richten. Wij wensen Ton net zoveel plezier in Nijeveen, als dat wij aan hem hebben beleefd. En dat is heel veel! Ook Nienke heeft besloten een stapje terug te doen, en is als reserve toegevoegd. In team 1 nemen we afscheid van Andre, die ondanks zijn rol als reserve nog steeds potjes won wanneer hij speelde. Maar ook een wilde hond als Andre lijkt eindelijk getemd. Als teamgenoot heb ik genoten van Andre. Ik was dan ook blij dat hij m’n teamgenoot was, want ik kan me nog herinneren dat ik me als tegenstander blauw ergerde.. Maar net als Ton., droeg Andre met zijn tomeloze enthousiasme bij aan een fantastische sfeer waar wij (en uiteindelijk ook de tegenstanders) erg van genoten.

Alle prijswinaars

Alle prijswinaars

Naast mensen die stoppen verwelkomen we ook weer nieuwe namen. Of nieuw….. Joop Vijge is back in business! In de 6e klasse samen met Mirjam de Boer en…… Claudi Wormmeester! Bekende gezichten die na een paar jaar zonder competitie samen met Ben van der Vegt (als reserve) weer de weg naar de groene tafel hebben gevonden.

allen, veel plezier en pak ze!

Rik

De teams zien er als volgt uit:

Dames 1
(Landelijke 2e divisie, zaterdag)
Janninka Kin
Jacqueline Zwakenberg
Nadine Zwakenberg
Mirjam de Boer (’93)
Marjolein Boerdijk (reserve)
Team 1
(Hoofdklasse, zaterdag)
Jan-Jaap Schipper
Yoran Tonnema
Rik Weijs
Barteld van Oenen (reserve)
Team 2
(2e klasse, vrijdag)
Cees Lindenburg
Dionne Damman
Robin Agteres
Debbie Matenaar
Team 3
(3e klasse, vrijdag)
Jery Wormmeester
Jos van der Vegt
Nadine Zwakenberg
Janninka Kin (reserve)
Marinka Mittelmeijer (reserve)
Team 4
(4e klasse, maandag)
Edith Bouwman
Willemien van Oenen
Ellen Snijder
Nienke Majoor (reserve)
Jacqueline Zwakenberg (reserve)
Team 5
(4e klasse, maandag)
Arjan ten Kate
Niels Mulder
John Schakelaar
Peter Matenaar
Marjolein Boerdijk (5 wedstrijden in team 4, 2 a 3 in team 5)
Team 6
(6e klasse, maandag)
Sjoerd Slagter
Jacques den Haan
Bert Klarenbeek
Ben van der Vegt (reserve)
Team 7
(6e klasse, maandag)
Wilco Braam
Jan Verheijen
Terry Kuiterman
Henriette Snijder
Team 8
(6e klasse, vrijdag)
Mirjam de Boer
Joop Vijge
Claudi Wormmeester
Bas Feijen (reserve)
Thomas Goutbeek (reserve)
 Team 9
(6e klasse, vrijdag)
Wim Schipper
Bram Steen
Wilma Zwakenberg
Mitchell Krieger

De volledige competitie-indeling is, wanneer deze bekend is gemaakt, te lezen op: http://www.nttb-oost.nl oude het kopje ‘competitie’ en tabblad ‘competitieresultaten’.

Spelers mogen alleen invallen in een team met een lager teamnummer. Voorbeeld: spelers uit team 2 mogen invallen in team 1, maar spelers uit team 1 mogen niet invallen in team 2. De teams uit de 6e klasse mogen bij elkaar invallen. Spelers uit team 6,7 en 8 mogen dus ook in team 9 invallen. De bond heeft een aantal invalverboden uitgereikt. Voor DTV’84 zijn dit:
Arjen ten Kate mag alleen invallen in team 4, wanneer Ellen en Edith ook spelen.