Teamindelingen Senioren

Hoi allen,

De teamindeling voor komend jaar kent weinig veranderingen ten opzichte van afgelopen najaar. Marjolein is na haar zwangerschap weer fris en fruitig en pakt het batje weer op! Welkom terug. Marjolein mag in de (sterker geworden) 6e klasse proberen om team 6 bovenin mee te laten doen. Zij krijgt hierin de hulp van Bert, die ook team 6 (en zijn zelfvertrouwen) een boost kan geven. Die boost is niet nodig voor Robbin, die door zijn goede prestaties bij de jeugd nu een plekje in team 3 heeft bemachtigd. Hij hoeft dus niet meer bij team 4 op de lijst te staan. Een aantal spelers heeft aangegeven alleen als reserve te willen spelen. Dat maakt dat we veel reserves hebben. Op zich een luxe, waarbij de reserves er wel rekening mee moeten houden dat het ook kan dat er geen beroep op hun wordt gedaan wanneer het vaste team het schema rond kan krijgen.

Voor alle teams nog even de volgende tip: wanneer je merkt dat je tegenstander zich bezig houdt met fraude, maak hier onmiddellijk melding van bij wedstrijdsecretaris (Wilko), en doe hier niet aan mee. Teken hier niet voor. Een voorbeeld is dat een tegenstander met 2 man komt, maar wel een 3e speler opschrijft. De NTTB heeft aangegeven hier streng op toe te zien, en hier beide verenigingen voor te beboeten. Afgelopen competitie is het ook voorgekomen dat een tegenstander een andere speler opschreef dan die daadwerkelijk speelde. Wacht hier niet lang mee, maar bel Wilko, en maak hier opmerking van op achterzijde van wedstrijdformulier. Teken hier niet voor, want in het slechtste geval is het punten aftrek voor beide teams.
Overigens mag een tegenstander (en wij ook) gewoon met 2 man spelen. Dit moet echter wel door Wilko tijdig zijn doorgegeven aan de bond, met goede redenen (overmacht) omkleed. Een boete kan dan worden voorkomen. Sla Wilko zijn telefoonnummer op in je telefoon, zodat je hem kan bereiken, waar nodig.

De competitie begint op maandag 28 januari. Voor de senioren zijn de volgende weken vrij geroosterd. Hier kun je rekening mee houden met het maken van afspraken:
11-02 t/m 16-02 (landelijk en afdeling)
25-02 t/m 02/03 (landelijk en afdeling)

Vrijdag 26 april is de laatste competitiewedstrijd.

allen, veel plezier en pak ze!

Wilko en Rik

De teams zien er als volgt uit:

Dames 1
(Landelijke 3e divisie, zaterdag)
Janninka Kin
Jacqueline Zwakenberg
Nadine Zwakenberg
Mirjam de Boer (’93)
Willemien van Oenen (reserve)
Debbie Matenaar (reserve)
Team 1
(Hoofdklasse, zaterdag)
Jan-Jaap Schipper
Yoran Tonnema
Rik Weijs
Harmen Kramer
Team 2
(1e klasse, vrijdag)
Cees Lindenburg
Dionne Damman
Robin Agteres
Debbie Matenaar
Team 3
(3e klasse, vrijdag)
Jery Wormmeester
Jos van der Vegt
Arjan ten Kate
Robbin Kroes (reserve)
Ton Kneyber (reserve)
Team 4
(4e klasse, maandag)
Niels Mulder
John Schakelaar
Thomas Goutbeek
Willemien van Oenen
Team 5
(5e klasse, maandag)
Edith Ekkelenkamp
Ellen Snijder
Peter Matenaar
Terry Kuiterman
Team 6
(6e klasse, maandag)
Wilco Braam
Jan Verheijen
Bert Klarenbeek
Marjolein Boerdijk
Mirjam de Boer (reserve)
Jacques den Haan (reserve)
Sjoerd Slagter (reserve)
 Team 7
(6e klasse, vrijdag)
Wim Schipper
Henriette Snijder
Bram Steen
Wilma Zwakenberg
Claudi Wormmeester (reserve)
Ben van der Vegt (reserve)

De volledige competitie-indeling is, wanneer deze bekend is gemaakt, te lezen op: http://www.nttb-oost.nl onder het kopje ‘competitie’ en tabblad ‘competitieresultaten’.

Spelers mogen alleen invallen in een team met een lager teamnummer. Voorbeeld: spelers uit team 2 mogen invallen in team 1, maar spelers uit team 1 mogen niet invallen in team 2. De teams uit de 6e klasse mogen bij elkaar invallen. Spelers uit team 6 mogen dus ook in team 7 invallen. De bond heeft een aantal invalverboden uitgereikt. Voor DTV’84 zijn dit: