Teamindelingen Senioren

Beste mensen,

De competitie gaat weer van start.  Heel fijn! DTV’84 heeft toch nog 4 teams in kunnen schrijven. Helaas hebben we 2 teams minder, maar de schade is zeer beperkt gebleven. De belangrijkste klappen zijn in de 2e klasse gevallen. Team 2 en 3 zijn weggevallen. Bij team 2 is dat vanwege een heuglijk feit. Dionne is er 9 maanden uit, waardoor Debbie ook even gas terug heeft genomen. Ex-spelers van team 2, Cees en Robin, hadden na de voorjaarscompetitie 2020 al aangegeven met competitie spelen te willen stoppen. In het najaar van 2020 was het al zo dat Debbie en Dionne met team 3 hadden afgesproken dat zij hen ‘half zouden staan’.  Dionne heeft nu iets anders aan haar hoofd, en ook Debbie is komende competitie niet in competitieverband te bewonderen.

Team 3, onze jonge honden, hebben ook hun prioriteiten elders neergelegd. Robbin, Jos, Nadine, Mirjam en Jery hebben besloten om te stoppen met competitie en in het geval van Nadine, ook met tafeltennis in zijn algemeenheid. Voor Merijn had dat als gevolg dat hij zijn team zag wegvallen en hij nu aan het nieuwe team 2 is toegevoegd. Aan Willemien en consorten de taak om Merijn dusdanig te begeleiden dat hij op termijn de stap naar team 1 kan maken!

Dan in de 6e klasse. Ook daar heeft Jan Verheijen aangegeven dat de jaren toch beginnen te tellen. Ook hij stopt met competitie spelen. Jan, bedankt voor al die jaren betrokkenheid! Ik hoop dat je nog heel lang op de woensdagmorgen te bewonderen mag zijn. De afgelopen Corona-jaren hebben Peter Matenaar, Jacques den Haan, Ben van der Vegt, Joop Vijge allen vanwege gezondheidsredenen of leeftijd besloten om een stapje terug te doen. Dus ook in de 6e klasse zijn we niet meer zo rijkelijk vertegenwoordigd als voorheen.

Team 1:
Harmen Kramer
Hugo Beute
Jan Jaap Schipper
Yoran Tonnema

Team 2:
Arjan ten Kate
Merijn van Werkhoven
Niels Mulder
Terry Kuiterman
Willemien van Oenen

Team 3:
Henriette Snijder
Edith Bouwman
Ellen Snijder
Marjolein Boerdijk
Bert Klarenbeek (reserve)

Team 4:

Bram Steen
Wilco Braam

Wim Schipper,

Wilma Zwakenberg

De speelavond van team 2 tot en met 4 zal de maandag worden. De klasse wordt bepaald door de NTTB aan de hand van de gemiddelde rating. Dit wordt uiterlijk 18 september bekend gemaakt.  In de week van 20 september worden de eerste wedstrijden gespeeld.

Allen heel veel succes komende competitie. Geniet er weer van, nu het weer mag en laten we hopen dat we deze competitie wel kunnen afronden.

Groetjes, Rik