‘Rond-de-tafel’ met Cees Lindenburg

Juni 2016

‘Rond-de-tafel’ met …

Naam:                               Cees Lindenburg
Leeftijd:                            48 jaar     
Woonplaats:           
          Dalfsen               

Omschrijf jezelf in 3 woorden:
Liefste – leukste – aardigste

Wat doe jij, naast tafeltennissen, zoal in het dagelijks leven?
Ik probeer een goede huisvader en man te zijn. Samen met mijn vrouw Willeke hebben wij een winkel in Dalfsen in huishoudelijke en speelgoed. Dit jaar ons 25 jaar bestaan. Jaja, een jubileum! Sinds vorig jaar zitten wij weer op onze eigen locatie onder de naam Lindenburg vof. Dit naar volle tevredenheid. Binnenkort wordt onze website gelanceerd, te vinden via LindenburgDalfsen.nl.

Speel je competitie en zo ja, in welk team en welke klasse?
Ja, ik speel competitie. In een heel leuk team. Met Ton, Dionne, Robin en Debbie. Dit jaar zijn we gepromoveerd naar de 1e klasse in het betaalde tafeltennis.

Neem je deel aan trainingen en zo ja, wanneer?
Nee, op mijn niveau wordt er niet meer getraind. Ik zal het op ervaring moeten doen. En met een beetje de tegenstander afleiden kom je een heel eind. Een beetje trainen zal niet verkeerd zijn. Misschien haal ik dan weer mijn oude niveau in de eerste klasse: 10%.

Hoe omschrijf je je eigen speltype?
Aanvallend en een beetje blind speltype.

Waarom tafeltennis?
Het is een sport waarbij je individueel speelt en in teamverband. Dat maakt het leuk. Tevens ontmoet je vele vreemde snuiters in de tafeltenniswereld.

Op welke sportieve prestatie van jezelf ben je het meest trots?
Toch wel dat ik als winnaar tevoorschijn kwam met de clubkampioenschappen in 1875. Toen was Batse nog te verslaan! Maar dat is wel heel lang geleden. Dus het wordt wel weer eens tijd voor een sportief hoogtepunt.

Wat heeft je doen besluiten om lid te worden van DTV’84?
Omdat ASC destijds overging naar DTV was dat het besluit. Dus ik ben met een aantal andere personen vanaf het begin van DTV lid.

Wat vind jij belangrijk binnen onze vereniging?
De sportiviteit en gezelligheid.

Op welke manier draag jij je steentje bij aan onze vereniging?
Financieel gezien draag ik mijn steentje bij aan de kantineomzet. En binnen de vereniging wil ik voor wat gezelligheid zorgen.        

Zoals je eerder aangaf ben je bezig met een nieuwe website voor jullie winkel. Hoe gaat dat en heb je misschien nog tips voor de website van DTV?
Dat klopt. Jullie zijn goed geïnformeerd. Tegenwoordig hoor je als winkel of vereniging een goede website te hebben om zo je klanten of leden te informeren. Jullie site ziet er goed uit en hier zou ik niet al te veel aan veranderen.  

Hoe ziet jouw ideale competitieavond er uit?
Dat was altijd een uitwedstrijd naar Lelystad. Eerst uit eten met mijn teamgenoten en daarna met Hazes aan naar het zwembad van Lelystad. Daarna met Van de Ven, Piet en Henk aan de bar hangen en ouwe koeien uit de sloot halen. Dan op naar huis, maar eerst langs de shoarmazaak.

Wat zijn jouw (sportieve) toekomstdromen?
De marathon van New York, de finale Wimbledon, rondje 33 blanc, en nog veel meer ………….. bekijken

Wil je verder nog iets kwijt?
Verder niets te bekken….

Cees en Willeke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cees en Willeke voor hun winkel aan de Prinsenstraat. Hier kan een ieder terecht voor een breed assortiment van speelgoed en huishoudelijke producten.

Cees, bedankt voor jouw deelname aan onze rubriek. De redactie neemt bepaalde (niet nader te benoemen) antwoorden met een behoorlijk pak zout, maar dat zijn we van jou gewend! 🙂 

Reageren