Recreanten 1

Onze tafeltennisvereniging beschikt over een groot aantal bedreven, enthousiaste recreanten. Deze recreanten hebben de mogelijkheid om op woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur vrij te spelen en/of te trainen onder de bezielende leiding van Luc van der Maaten. Van 9.15u tot 10.15u vindt de training plaats en daarna is er ruimte om vrij te spelen tot 12.00u. Tussen de sportieve momenten door is er volop ruimte om even wat uit te rusten in de kantine met een lekker bakje koffie of thee. Gezelligheid staat immers voorop.

Toernooien worden door onze recreanten ook vaak en veel bezocht, zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse recreantentoernooi in Ens. DTV’84 organiseert ieder jaar voor haar recreanten het alom bekende ‘Snerttoernooi’, wat jaarlijks op een groot deelnemersaantal kan rekenen. Naast de toernooien zijn er ook diverse uitwisselingen met andere recreantengroepen uit de omgeving. Gezelligheid en sportiviteit gegarandeerd!

Mocht u belangstelling hebben om mee te trainen of vrijblijvend een balletje te slaan, dan bent u van harte welkom! Op woensdagochtend vanaf 9.00 uur  staat de koffie en een speelbatje klaar. U kunt op ieder gewenst moment op woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur binnenlopen. 

Sfeerimpressie:

Eén reactie op “Recreanten

  1. Like Lyons nov 26, 2015 17:36

    Heel leuke pagina, gezellige en sportieve boel!

Reageren is niet meer mogelijk.