Toernooien

In de regio worden het hele jaar door diverse toernooien georganiseerd. Via deze pagina heb je een overzicht. Als er een toernooi bij zit dat je leuk vindt, geef je dan vooral op. Download daarvoor onderstaand formulier van het desbetreffende toernooi.


Voor een volledig overzicht van de toernooien en evenementen in de komende maanden wordt verwezen naar de agenda op de site van NTTB:

https://www.nttb.nl/evenementen


Nederlandse Kampioenschappen Senioren op 5 en 6 september 2020

Beste senioren,

Graag verwijs ik naar bijgaande uitnodiging tot inschrijving voor de Nederlandse Kampioenschappen voor spelers en speelsters met een senioren B-, C-, D- en E-licentie, dat gespeeld zal worden op zaterdag 5 september en zondag 6 september 2020 in de Margriethal te Schiedam. Inschrijven kan via het tevens bijgevoegde inschrijfformulier tot uiterlijk 15 augustus via nk-bcde@nttb-west.nl of individueel via nttb.toernooi.nl (betalen via Ideal).

Tijdens dit toernooi worden de richtlijnen uit het protocol van de NTTB en van de Margriethal in Schiedam aangehouden. Zeker is dat het dubbelspel niet gespeeld wordt. In het enkelspel toernooi zal daarentegen iedereen, in tegenstelling tot vorig jaar, na de groep doorspelen. Het maximum aantal spelers en toeschouwers per dag kan worden verlaagd en er kunnen andere aanpassingen aan het toernooi worden aangebracht, ook op basis van richtlijnen van de gemeente Schiedam. Over alle van toepassing zijnde maatregelen worden de deelnemers uiterlijk 23 augustus geïnformeerd. Op https://www.nttb.nl/coronadossier/ vindt u het Corona-dossier van de NTTB met daarin de laatste ontwikkelingen.

Indien in een later stadium blijkt dat het toernooi toch geen doorgang kan vinden, wordt het inschrijfgeld terugbetaald.

Met vriendelijke groet,
NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

Robbert Stolwijk
Hoofd Wedstrijdsport

Bijlagen:
Uitnodiging NK-BCDE 2020

Inschrijfformulier NK-BCDE 2020