Toernooien

In de regio worden het hele jaar door diverse toernooien georganiseerd. Via deze pagina heb je een overzicht. Als er een toernooi bij zit dat je leuk vindt, geef je dan vooral op. Download daarvoor onderstaand formulier van het desbetreffende toernooi.


Voor een volledig overzicht van de toernooien en evenementen in de komende maanden wordt verwezen naar de agenda op de site van NTTB:

https://www.nttb.nl/evenementen


11 december 2019 (woensdagavond) – Dubbel3Dul Dubbeltoernooi bij TTV Dedemsvaart


21 december 2019 – Het eerste Unified dubbel toernooi in Afdeling Oost!

Bij het Unified dubbel toernooi speelt een parasporter met een ander NTTB lid. Dit kan een vriend, begeleider, trainer, z’n grote voorbeeld, een sterke speler van de club of een ander NTTB lid zijn. Kortom, iemand waarmee jij een gezellige dag kan beleven. Dit fantastische Unified dubbel toernooi wordt gehouden in de accommodatie van Tafeltennis Zwolle op 21 december 2019. Hier zal gezorgd worden voor een lunch en een verrassende pauze activiteit. Klik op de volgende link voor meer info: Uitnodiging Unified dubbel toernooi. Inschrijven kan via: unified.oost@gmail.com


Diederik Steunenberg Toernooi – 18 januari 2020

Bijgevoegd de uitnodiging voor de jubileumeditie (10!) van het Diederik Steunenberg Toernooi op 18 januari 2020. De organisatie hoopt weer veel jeugdleden van DTV’84 te mogen begroeten. Wil je je opgeven, meld je dan bij de wedstrijdsecretaris voor de jeugd.