Toernooien

In de regio worden het hele jaar door diverse toernooien georganiseerd. Via deze pagina heb je een overzicht. Als er een toernooi bij zit dat je leuk vindt, geef je dan vooral op. Download daarvoor onderstaand formulier van het desbetreffende toernooi.


Voor een volledig overzicht van de toernooien en evenementen in de komende maanden wordt verwezen naar de agenda op de site van NTTB:

https://www.nttb.nl/evenementen


Nationale Senioren Meerkampen – voorjaar 2022

De voorjaarcyclus wordt georganiseerd voor de senioren met C, E en G licenties. Voor de C en E zal er zowel een heren als een damestoernooi gespeeld worden. De G licentie is een mixed toernooi.

De eerste ronde wordt gespeeld op zondag 13 maart. De indelingen zullen minimaal een week voor de eerste ronde bekend gemaakt worden.

De sluitingsdatum voor de inschrijving is maandag 28 februari. Opgeven kan via toernooi.nl.


Open Akris Tafeltennis Kampioenschappen – zondag 15 mei 2022

Beste tafeltennis liefhebbers,

Ook in 2022 zal de Nijmeegse Studenten Tafeltennis Vereniging Akris weer een groot toernooi organiseren. De Open Akris Tafeltennis Kampioenschappen zullen plaatsvinden op zondag 15 mei a.s. U bent hierbij van harte uitgenodigd.

Het toernooi bestaat uit enkelwedstrijden waarbij gestart wordt in poules van minimaal vier spelers. Deze poules zullen worden ingedeeld aan de hand van de opgegeven ELO-rating, zodat iedere speler op zijn/haar eigen niveau wedstrijden kan spelen. Het is een toernooi voor alle niveaus. Ook recreanten zijn van harte welkom.

Na de poulewedstrijden zal er volgens een knock-outsysteem gespeeld worden, waardoor uiteindelijk de sterkste spelers zullen overblijven. Tevens is er een troostronde. Aan het einde van het toernooi zullen er 4 prijzen worden uitgereikt per toernooiklasse (2x winnaarsronde, 2x troostronde).

Naast een enkeltoernooi zal er ook een dubbeltoernooi plaatsvinden. De teams worden in poules ingedeeld, uitgaande van de gecombineerde elo. Iedereen mag zijn eigen dubbelpartner kiezen. Wanneer het niet gelukt is een partner te vinden, dan zal de organisatie een partner toewijzen. Per toernooiklasse zullen er 2 prijzen worden uitgereikt (nummers 1 en 2). Bij dit dubbeltoernooi is geen troostronde.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 p.p. Voor deelname aan het dubbeltoernooi rekenen wij geen extra inschrijfkosten. Het bedrag dient betaald te zijn vóór 8 mei. Wanneer er later betaald wordt, kan de wedstrijdleiding deelname weigeren.

Naast het toernooi willen we u ook nog uitnodigen voor de traditiegetrouwe stapavond voorafgaand aan het toernooi, en het aansluitende etentje op zondag. Op zaterdagavond gaan we met een groep deelnemers tot in de late uurtjes uit in het centrum van Nijmegen. We kunnen mogelijk voor overnachtingsplekken zorgen, wanneer dit tijdig wordt aangevraagd.

Na afloop van het toernooi gaan we naar eetcafé We Gaan Beginnen waar we een heerlijk diner krijgen en we het toernooi weer afsluiten. De kosten hiervoor zijn €15,00 p.p. Wie graag mee wil eten, dient dit uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan het toernooi te laten weten.

Wij hopen er samen met u een geslaagd toernooi van te maken op 15 mei!

Tot dan!

Met vriendelijk groeten,

De OATK-commissie
Martijn Heemskerk, Merle de Vos, Ruben De Francesco, Thomas Goutbeek

Informatie Toernooi

NAAM

Open Akris Tafeltennis Kampioenschappen

DATUM

Zondag 15 mei 2022

PLAATS

Radboud Sportcentrum
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen
Tel.: 024 – 36 12 392

Parkeren in parkeergarage onder het sportcentrum is gratis.
Op loopafstand van trein en bus.

DUUR TOERNOOI

Van 10.00 uur tot 18.00 uur
De zaal zal om 9.00 uur geopend zijn.
!! Graag op tijd aanwezig zijn !!

DEELNEMERS

De deelnemers van het enkeltoernooi worden, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, onderverdeeld in de drie tot vier klasses, gebaseerd op de opgegeven ELO-rating. Hierdoor zullen de klasses evenredig verdeeld zijn en speelt iedereen op zijn eigen niveau. De toernooicommissie behoudt zich het recht de klasse-indeling te wijzigen. Als er geen ELO-rating bekend is, of als het een jeugdspeler betreft, dan wordt er ingedeeld op een geschatte ELO-rating gebaseerd op de competitieklasse.

De indeling van het dubbeltoernooi is afhankelijk van de niveauverdeling tussen de deelnemers.

TOERNOOIOPZET

In het toernooi wordt er gestart in poules van minimaal 4 spelers. Alle wedstrijden worden gespeeld op basis van best of five met games tot en met 11 punten.

PRIJSUITREIKING

Na afloop van het toernooi vindt de prijsuitreiking plaats.

INFORMATIE INSCHRIJVING

DEELNAMEKOSTEN

Het inschrijfgeld bedraagt: € 10,00 p.p.

SLUITINGSDATUM

De inschrijving sluit op 8 mei 2022, of zo gauw het toernooi is volgeboekt (80-100 p. max).

Het inschrijfgeld dient voor 8 mei overgemaakt te worden op:
NL51 INGB 0003 0348 14 t.n.v. NSTTV Akris te Nijmegen
Onder vermelding van ‘Inschrijfgeld naam (naam vereniging)’

STAPAVOND/OVERNACHTING EN DINER

Indien interesse in de stapavond en overnachting, graag aangeven bij inschrijving, of in ieder geval een week voor aanvang van het toernooi. Wij willen graag vooraf weten wie er mee gaat stappen, zodat we weten wanneer de groep compleet is. Voor het diner op zondag kan uiterlijk tot 13 mei gereserveerd worden. Betalen voor het diner bij voorkeur op zondag bij aanvang van het toernooi.

INSCHRIJFADRES Het inschrijfformulier dient elektronisch te worden verstuurd naar akrisoatk@gmail.com.

Het inschrijven graag bij voorkeur per vereniging middels het daarvoor bestemde formulier.

BEVESTIGING

Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u zo spoedig mogelijk van ons een bevestiging per e-mail.

VERDERE INFORMATIE Voor vragen kunt u bij ons terecht door ons te mailen, e-mail (akrisoatk@gmail.com).

Bezoek ook eens onze facebookpagina en like ons. (https://www.facebook.com/OpenAkrisTafeltenniskampioenschappen)