Toernooien

In de regio worden het hele jaar door diverse toernooien georganiseerd. Via deze pagina heb je een overzicht. Als er een toernooi bij zit dat je leuk vindt, geef je dan vooral op. Download daarvoor onderstaand formulier van het desbetreffende toernooi.


Voor een volledig overzicht van de toernooien en evenementen in de komende maanden wordt verwezen naar de agenda op de site van NTTB:

https://www.nttb.nl/evenementen


Van 15 t/m 18 augustus 2019 worden in Hilversum de  ‘7th International Table Tennis Team Championships of Veteran Clubs/Groups’ georganiseerd door OTC Nederland. Dit is een teamtoernooi waarbij 2 speelsters een damesteam en 3 spelers een herenteam vormen. Indien er geen teamspeler(s) gevonden kan/kunnen worden, kun je je ook individueel opgeven. Er wordt dan naar (een) geschikte medespeler(s) voor je gezocht. Klik hier voor de Uitnodiging, het Inschrijfformulier en de Spelregels en voorschriften. Voor vragen kun je altijd mailen naar toernooileider tonvanginkel@gmail.com.


Open Zeeuwse Tafeltenniskampioenschappen in Middelburg – 24 en 25 augustus 2019

De zesde editie van de Open Zeeuwse Tafeltenniskampioenschappen vindt plaats op 24 en 25 augustus 2019 in Middelburg. Op zaterdag 24 augustus speelt de jeugd en op deze dag staat ‘s middags ook het toptoernooi gepland. Zondag 25 augustus spelen de senioren en de oudere jeugd. Vol = vol, dus schrijf je snel in! De uiterste inschrijfdatum is 2 augustus 2019.

Inschrijven via www.openzeeuwse.nl, als vereniging of individueel.


Open Kampioenschappen van Avereest (TTV Dedemsvaart) – 31 augustus 2019

kva-2019-flyer

kva-2019-aandachtspunten
kva-2019-convocatie
kva-2019-inschrijfformulier


Nederlandse Kampioenschappen voor spelers/speelsters met een senioren B-, C-, D- of E-licentie – Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019

Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier tot uiterlijk 7 augustus via nk-bcd@nttb-west.nl. Individueel inschrijven (en direct betalen via iDeal) is ook mogelijk en wel via Toernooi.nl.

Onderstaand het inschrijfformulier en de uitnodiging:
Inschrijfformulier NK-BCDE 2019
Uitnodiging NK-BCDE 2019


Almere United Open 2019!

Een ideaal toernooi om je voor te bereiden op de najaarscompetitie.

Op zaterdag 31 augustus is het jeugdtoernooi.
Op zondag 1 september is het seniorentoernooi.
Er is op beide dagen ruimte voor max. 60 deelnemers verdeeld over diverse klassen.
Het inschrijfgeld voor de jeugd is € 7,50 en voor de senioren € 10,00.

Meedoen?
Inschrijven kan via almereunited.nl of per mail naar toernooien@almereunited.nl.
Betaal direct na inschrijving de kosten (dan is je inschrijving definitief).
Maak het verschuldigde bedrag over op bankrekening NL40 RABO 0304 1392 46 t.n.v. ttv Almere United o.v.v. naam van de vereniging of deelnemer en ‘Almere United Open 2019’.

Meer info is te vinden op almereunited.nl


Nationale Senioren Meerkampen (NSM) 2019

Graag verwijs ik jullie naar de bijgevoegde uitnodigingen en inschrijfformulieren voor de Nationale Senioren Meerkampen (NSM) 2019 voor spelers met een B, D, en F-licentie, waarvan de eerste ronde op zondag 13 oktober 2019 staat gepland.

Fwd_ Uitnodiging tot inschrijving Nationale Senioren Meerkampen (NSM) B, D, F 2019

Let op! Inschrijvingen sturen naar toernooileider Hilko Appels onder meerkampen.nttb@gmail.com. De sluitingsdatum voor inschrijving is 20 september 2019.

Met vriendelijke groet,
NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

Robbert Stolwijk
Hoofd Wedstrijdsport