Toernooien

In de regio worden het hele jaar door diverse toernooien georganiseerd. Via deze pagina heb je een overzicht. Als er een toernooi bij zit dat je leuk vindt, geef je dan vooral op. Download daarvoor onderstaand formulier van het desbetreffende toernooi.


Voor een volledig overzicht van de toernooien en evenementen in de komende maanden wordt verwezen naar de agenda op de site van NTTB:

https://www.nttb.nl/evenementen


Internationaal Studenten Tafeltennis Toernooi (ITT) in Eindhoven, 11 en 12 mei 2019

In mei dit jaar is het weer zover: de Eindhovense studententafeltennisvereniging TAVERES organiseert voor de 41e keer een internationaal studententafeltennistoernooi (ITT)! Het ITT is het grootste  studententafeltennistoernooi van Europa en is toegankelijk voor spelers van alle niveaus. Naast toptafeltennis staat in dit weekend natuurlijk ook de gezelligheid centraal met een groot feest. Deze unieke combinatie heeft de afgelopen keren garant gestaan voor een succesvol toernooi. Deelname staat open voor alle studenten in Europa. Hoewel het toernooi voornamelijk gericht is op studenten, is het ook voor niet-studenten mogelijk om mee te doen.

Het toernooi zal plaatsvinden in het weekend van 11 en 12 mei 2019, waarbij er op beide dagen een toernooi gespeeld wordt. Er is de mogelijkheid om vrijdagavond 10 mei al aan te komen en in Eindhoven te overnachten; de wedstrijden beginnen op zaterdag om 09:00 en eindigen op zondag rond 17:00.

Geïnteresseerd? Check voor meer informatie over het toernooi en de inschrijving onze website https://www.taveres.nl/itt/ en het ITT-Facebookevent of mail naar itt2019@taveres.nl. Wij kijken er alvast naar uit om jullie in mei te zien!


Afdelingskampioenschappen 18 mei 2019

De afdelingskampioenschappen die jaren onder goede begeleiding van Smash’70 stonden, worden dit jaar georganiseerd door de NTTB / Afdeling Oost. Dit jaar zullen de afdelingskampioenschappen in de Diekmanhal in Enschede zijn. Bijgaand vind je de Convocatie AK2019 en de inschrijfformulieren Jeugd en Senioren voor de AK 2019.


 

Veteranentoernooi TTV Heino 26 mei 2019

Beste tafeltennisvrienden,

Op zondag 26 mei willen wij weer ons traditionele veteranentoernooi houden, openstaand voor alle NTTB-leden vanaf 40 jaar. Zoals gebruikelijk beginnen we om 9.00 uur met het dubbelspel, dat om 12.00 uur afgewerkt moet zijn. Dan houden wij tussen 12.00 en 12.30 uur de lunch, waarna het enkeltoernooi wordt gespeeld. Wij streven naar 4 poules van 6 spelers (2 A- en 2 B-poules).

Uw inschrijving kunt u richten aan ulsen8@zonnet.nl . Het inschrijvingsgeld is 15 Euro, waarvoor men enkel en dubbel kan spelen, de hele dag koffie kan drinken en de lunch met belegde broodjes, soep en melk/karnemelk kan nuttigen.

Indien u geen dubbelpartner heeft kunnen wij hier voor zorgen. Er zijn 2 speelklassen: A-klasse: 2de t/m Hoofdklasse; B-klasse 3de t/m 6de klasse. Eventueel en indien nodig kunnen de sterkste 3de-klassers qua rating naar de A-klasse worden overgeheveld. Mochten er binnen uw vereniging of in uw kennissenkring spelers zijn, die mee willen doen dan zijn zij uiteraard van harte welkom. Wij hopen op een goede respons, Henk Roeke en Fred van Ulsen


Van 15 t/m 18 augustus 2019 worden in Hilversum de  ‘7th International Table Tennis Team Championships of Veteran Clubs/Groups’ georganiseerd door OTC Nederland. Dit is een teamtoernooi waarbij 2 speelsters een damesteam en 3 spelers een herenteam vormen. Indien er geen teamspeler(s) gevonden kan/kunnen worden, kun je je ook individueel opgeven. Er wordt dan naar (een) geschikte medespeler(s) voor je gezocht. Klik hier voor de Uitnodiging, het Inschrijfformulier en de Spelregels en voorschriften. Voor vragen kun je altijd mailen naar toernooileider tonvanginkel@gmail.com.


Open Kampioenschappen van Avereest (TTV Dedemsvaart) – 31 augustus 2019

kva-2019-flyer

kva-2019-aandachtspunten
kva-2019-convocatie
kva-2019-inschrijfformulier


Almere United Open 2019!

Een ideaal toernooi om je voor te bereiden op de najaarscompetitie.

Op zaterdag 31 augustus is het jeugdtoernooi.
Op zondag 1 september is het seniorentoernooi.
Er is op beide dagen ruimte voor max. 60 deelnemers verdeeld over diverse klassen.
Het inschrijfgeld voor de jeugd is € 7,50 en voor de senioren € 10,00.

Meedoen?
Inschrijven kan via almereunited.nl of per mail naar toernooien@almereunited.nl.
Betaal direct na inschrijving de kosten (dan is je inschrijving definitief).
Maak het verschuldigde bedrag over op bankrekening NL40 RABO 0304 1392 46 t.n.v. ttv Almere United o.v.v. naam van de vereniging of deelnemer en ‘Almere United Open 2019’.

Meer info is te vinden op almereunited.nl