Toernooien

In de regio worden het hele jaar door diverse toernooien georganiseerd. Via deze pagina heb je een overzicht. Als er een toernooi bij zit dat je leuk vindt, geef je dan vooral op. Download daarvoor onderstaand formulier van het desbetreffende toernooi.


Voor een volledig overzicht van de toernooien en evenementen in de komende maanden wordt verwezen naar de agenda op de site van NTTB:

https://www.nttb.nl/evenementen


Nationale Senioren Meerkampen – najaar 2022

Na een zeer succesvol verlopen meerkampen cyclus afgelopen seizoen is het nu weer tijd voor de B,D,F licenties om hun kunsten te vertonen.

Alle spelers met een B, D, of F licentie kunnen zich vanaf nu weer opgeven voor de nieuwe Senioren Meerkampen cyclus. In principe is het doel om een dames D meerkampen te spelen. Mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn dan kunnen ze meedoen bij de heren F. De meerkampen worden gespeeld op de volgende dagen:

1e ronde: 9 oktober

2e ronde: 20 november

3e ronde: 11 december

Spelers kunnen zich opgeven via toernooi.nl. De inschrijving voor de meerkampen sluit op 25 september.

Zoals altijd zal het toernooi door het land gespeeld worden. Zeker voor de 1e ronde blijft het streven om alle spelers in de regio te laten spelen. Voor de halve finale en de finale is dit uiteraard niet mogelijk en is het mogelijk dat de reistijd iets langer is. De locatie voor de finale is nog niet bekend.