Toernooien

In de regio worden het hele jaar door diverse toernooien georganiseerd. Via deze pagina heb je een overzicht. Als er een toernooi bij zit dat je leuk vindt, geef je dan vooral op. Download daarvoor onderstaand formulier van het desbetreffende toernooi.


Voor een volledig overzicht van de toernooien en evenementen in de komende maanden wordt verwezen naar de agenda op de site van NTTB:

https://www.nttb.nl/evenementen


Nederlandse Kampioenschappen Tafeltennis voor Veteranen – zondag 19 april 2020

Beste tafeltennisser,
Op 19 april is het NK Veteranen in Schiedam.
Ben je 40 jaar of ouder, (of word je dit jaar 40) dan kan je meedoen.
Je kunt inschrijven voor het enkelspel maar ook voor het dubbel.
Heb je geen dubbelpartner, dan koppel ik er een aan van dezelfde sterkte.
Je speelt in je eigen klasse.
Geef je op bij:
Ton van Ginkel tonvginkel@msn.com  (via het inschrijfformulier)
Groet,
Ton van Ginkel
toernooileider NK Veteranen
inschrijfformulier NK 2020
Aanvullende info

Zondag 19 april 2020: OATK, Nijmegen

Elk jaar organiseert Akris het Open Akris Tafeltennis Kampioenschap, het OATK, op het sportcentrum in Nijmegen. Eigenlijk begint het toernooi de avond ervoor al, want er wordt altijd met een grote groep uitgegaan. Ook eindigt het toernooi voor sommigen wat later dan verwacht, want er wordt een afsluitende barbecue gehouden bij café We Gaan Beginnen. Het maakt het OATK een van de gezelligere (studenten)toernooien van Nederland.
Dit wil natuurlijk niet zeggen dat tafeltennis vergeten wordt. Er is zowel een enkel- als een dubbeltoernooi, verdeeld in vier klassen. Van beginners tot landelijke spelers: iedereen kan op niveau wedstrijden spelen. Het publiek van het OATK is ook divers: veel studenten en (oud-)Akrissers, maar ook veel spelers die terugkomen voor de gezelligheid. Zie http://www.nsttvakris.nl/oatk/

9 en 10 mei 2020: 42e Internationale Tafeltennistoernooi, Eindhoven

Dit studiejaar organiseert de Eindhovense studententafeltennisvereniging Taveres voor de 42e keer een internationaal studententafeltennistoernooi voor studenten uit heel Europa. Dit is het grootste studententafeltennis-toernooi van Europa en is toegankelijk voor spelers van alle niveaus. Naast toptafeltennis staat in dit weekend natuurlijk ook de gezelligheid centraal door middel van een groot feest. Deze unieke combinatie heeft de afgelopen keren garant gestaan voor een succesvol toernooi.
Deelname staat open voor alle studenten in Europa! Hoewel het toernooi voornamelijk is gericht op studenten, is het ook mogelijk voor niet-studenten om mee te doen.
Het toernooi zal plaatsvinden in het weekend van 9 en 10 mei. Er is de mogelijkheid om vrijdagavond 8 mei al aan te komen en in Eindhoven te overnachten; de wedstrijden zelf beginnen op zaterdag om 9:00 en eindigen zondag rond 17:00.
Voor meer informatie:  https://www.taveres.nl/itt/ of mail naar  itt2020@taveres.nl


Zaterdag 9 en zondag 10 mei 2020: Nederlandse Kampioenschappen Jeugd (NJK)

De Nederlandse Kampioenschappen Jeugd (NJK) voor spelers met een A- en B-licentie worden gehouden op zaterdag 9 en zondag 10 mei 2020 te Nijmegen. Middels de inschrijfformulieren kan via NJK@tafeltennisnijmegen.nl worden ingeschreven door de wedstrijdsecretaris.

Let op! De sluitingsdatum voor inschrijving is 4 april.

Met vriendelijke groet,
NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

Robbert Stolwijk
Hoofd Wedstrijdsport