Matthé Schuurmans clubkampioen senioren 2022

Matthé Schuurmans mag zich een jaar lang clubkampioen van DTV’84 noemen. Vrijdagavond bleek hij na een lange avond met in totaal 36 mooie tafeltenniswedstrijden de sterkste te zijn. Door de organisatie werd gekozen voor een 9-kamp zodat alle spelers veel wedstrijden konden spelen. Aangezien het niveauverschil tussen de deelnemers nihil was werd het een avond van de lange adem. Er werd fanatiek gestreden en uiteraard ook veel gelachen. Typerend was dat iedereen minstens één wedstrijd wist te winnen en ook niemand ongeslagen bleef.

Zo verloor Matthé zelf zijn eerste wedstrijd, vrij kansloos, met 3-0 van Ed Woerlee. Ed was dan ook al goed ingespeeld door zijn competitiewedstrijd op donderdagavond tot in de late uurtjes in Swifterbant en een biljartwedstrijd op vrijdagochtend. Ondanks dat de vermoeidheid zichtbaar werd gedurende de avond wist Ed toch een knappe 3e plaats te bemachtigen. Het podium werd gecomplementeerd door numero 2 Jacqueline Mulder, die met haar ervaring in de landelijke damescompetitie vrijwel iedereen in de luren legde. Uiteindelijk wist alleen Matthé van Jacqueline te winnen waardoor Matthé op onderling resultaat de eindoverwinning opeiste.

Henriëtte was nog het dichtst bij het podium, maar verloor van zowel Matthé als van Jacqueline in de beslissende vijfde game. Uiteindelijk verloor ze ook van Arjan, die daardoor 4e werd en Henriëtte 5e. Verder won Mehmet met 18-16 in de vijfde set van Hans. Hans won op zijn beurt weer van Wim, die dan weer van Patrick wist te winnen. En Patrick won van Mehmet waardoor de cirkel weer rond was.

Volgende week zaterdag staan de clubkampioenschappen van de jeugd op het programma.

Reageren