Geef je op voor de clubkampioenschappen 2022!

Op 13 (senioren) en 21 (jeugd) mei worden de clubkampioenschappen(CK) van 2022 georganiseerd. Hierin kunnen alle leden van DTV’84 meedoen om te strijden tegen de clubgenoten. Het streven is om iedereen zoveel mogelijk tegen het eigen niveau te laten spelen en in meerdere categorieën (qua niveau) clubkampioenen te huldigen aan het einde van het toernooi. Daarom zou het mooi zijn als zoveel mogelijk leden meedoen, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan strijden voor deze felbegeerde titels.

Het CK voor de senioren (leden vanaf 18 jaar) wordt gehouden op vrijdagavond 13 mei en start om 19:30 uur. De zaal zal open zijn om 19:00 voor het inspelen of een kopje koffie vooraf. Opgeven kan via het inschrijfformulier in de zaal of door een email te sturen naar jjschipper@hotmail.com.

Het CK voor de jeugd (leden tot 18 jaar) wordt gehouden op zaterdagmiddag 21 mei vanaf 14:00. De zaal is dan open vanaf 13:30 om in te spelen. Opgeven kan via het inschrijfformulier in de kantine of door een email te sturen naar jjschipper@hotmail.com.

Reageren