Leuke activiteiten op de planning van DTV’84!

Beste DTV-leden,

Het duurt lang . . . we kunnen elkaar nog steeds niet ontmoeten in De Doorbraak om te tafeltennissen, te Dynamic Tennissen of voor een praatje en een kopje koffie. Voorlopig blijft het ook nog wel even zo.

Om toch een beetje het clubgevoel te behouden, sturen wij zo nu en dan een mail met nieuws als daar aanleiding voor is.

Om jullie toch een beetje DTV-gevoel mee te geven – en een middag/avond-besteding – hebben we besloten een aantal activiteiten te organiseren waaraan jullie kunnen deelnemen vanuit huis.

Allereerst zal er voor alle jeugdleden (en hun ouders en hun broertje(s)/zusje(s)) een browniestrijd worden georganiseerd. Een soort spelletjesstrijd via Whatsapp.

Dit zal worden gehouden op zaterdag 13 februari 2021 om 15.00 uur.

Alle jeugdleden ontvangen hierover nog een mail met meer gegevens via Dionne Damman/secretariaat, maar noteer deze datum alvast!

Voor alle leden van DTV (dus jeugd & senioren & recreanten) zal er een DTV-quiz avond georganiseerd worden. In het kader van het vrijwilligersbeleid is Barteld van Oenen bereid gevonden de quiz te maken en te organiseren/presenteren.

De quiz kan via internet gespeeld worden, en uiteraard ontvangen jullie tijdig een mail via Barteld/secretariaat met details/uitleg. Deze quiz wordt gehouden op vrijdagavond 19 februari 2021, noteer de datum alvast!

En uiteraard wordt ook onze woensdagmorgen-recreantengroep niet vergeten.

Wij hopen dat velen van jullie meedoen met de browniestrijd en/of quizavond! 

Blijf gezond!

Groeten,

Bestuur DTV’84

Claudi-Dionne-Rik-Yoran-Harmen-Willemien

Reageren