‘DTV coronaquiz’ op vrijdag 19-2 om 20:30

Vrijdag 19 februari aanstaande organiseert onze vereniging de ‘DTV coronaquiz’!

Hier kun je als DTV’er, of als iemand die DTV een warm hart toedraagt en van spelletjes houdt, aan meedoen! We gaan in ongeveer 1,5 uur tijd een hoop vragen stellen die allemaal gerelateerd zijn aan DTV. Je kunt individueel meedoen, maar mag ook een team samenstellen met in totaal maximaal 3 personen. Denk hierbij aan de geldende corona maatregelen!

Hoe werkt het? Vrijdagavond 19 februari aanstaande start de quiz om 20.30 uur. Na aanmelding ontvang je een link om op de 19de aan te melden bij Microsoft Teams. Het handigst is om de Teams te openen op een computer/laptop en jouw telefoon bij de hand te houden voor het insturen van de antwoorden. In de Teamssessie staat quizmaster Barteld klaar om jullie allerlei leuke vragen te stellen over onze vereniging en haar leden. De vragen zijn door jong en oud te beantwoorden. De antwoorden zijn na elke ronde in te sturen via een e-mail, SMS of Whatsappbericht.

Battle online met je teamgenoten, familie of andere DTV’ers of speel samen met je ouders/kinderen. De winnaar(s) van de quiz ontvangt, naast de geweldige (hopelijk eenmalige) titel ‘Winnaar DTV coronaquiz’, een leuke prijs!

Geef je zo snel mogelijk, en vóór woensdag 17 februari aanstaande, op via barteld.vanoenen@gmail.com! Geef hierbij jouw teamnaam en eventuele teamgenoten door.

We zien jullie graag digitaal op vrijdagavond 19 februari om 20.30 uur!

P.S. Ben je niet zo handig met een computer voor het inloggen bij de quiz? Geen probleem, we helpen je graag!

Reageren