Kun jij winnen van de tafeltennisrobot?

Via de opbrengsten van de Rabo ClubSupport campagne en de Grote Clubactie is er bij de tafeltennisvereniging DTV’84 gespaard voor een tafeltennisrobot, om zowel bij de jeugd als de senioren variatie in de trainingen te kunnen aanbieden. 

Wil jij eens proberen hoe het is om tegen een robot te tafeltennisssen? DTV’84 organiseert een inloopochtend voor jeugd, lid en niet-lid, op 17 juni tussen 09.30 en 11.30 uur. Met de robot worden er per keer 100 ballen afgevuurd, waarbij de snelheid gevarieerd kan worden.

https://www.youtube.com/shorts/H-iVGfeaLlM 

Voor een ieder die gewoon een balletje wil slaan; ook dat is mogelijk natuurlijk! Daarnaast zijn er wat gekke tafelopstellingen.

https://www.youtube.com/shorts/lM3eLpN6DzM 

Er is begeleiding van de club aanwezig om je alles te vertellen over tafeltennis, de trainingen, en hoe je lid kunt worden van onze gezellige vereniging. 

Dus, wil jij echt eens zien of je de snelheid van onze robot aan kunt? Of wil je gewoon een balletje slaan? Kom dan op 17 juni naar DTV’84 tussen 09.30 en 11.30 uur aan het Smidswegje 4 in Dalfsen. Graag tot dan!

Reageren