Geslaagde jeugdafsluiting DTV’84

Op woensdag 12 juli was de afsluiting voor de jeugd van de Dalfser Tafeltennis Vereniging. Het begon om 17:00 in de kantine van DTV, waar wij met z’n allen patat en knakworstjes gingen eten. Tijdens het eten is er veel gekletst en de wiskunde/rekenen-skills getest door middel van ‘tafels’ en ‘wortels’. Ook is er nog een kleine competitie armpje drukken gedaan, waarbij Haziq de grote winnaar was en Robin een goede tweede plek had bemachtigd. 

Hierna was het tijd om richting de activiteit te gaan. We gingen lopend naar Hiawatha waar we SupaGolf gingen spelen, bij SupaGolf is de bal en het blad van de club wat groter. In 1,5 uur zijn we in twee teams 9 holes afgegaan verspreid over de Bellingerweer. De uiteindelijke scores lagen bij beide teams super dicht bij elkaar, het was een erg spannende uitslag. In het ene team had Haziq de minste slagen en in het andere team had Luca de minste slagen. 

Bij terugkomst deden we een kleine evaluatie. Iedereen was voldaan en heeft het erg leuk gehad, zoals Thomas het noemde: “het was golftastisch”.

Reageren