Het Snerttoernooi 2014

Het was woensdag 26 november weer een drukte van belang in de Doorbraak. Het was weer tijd voor het traditionele snert eten en ondertussen een balletje pingpongen op ieders niveau.
Nadat om acht uur de eersten al druk in de weer waren met het in gereedheid brengen van de zaal, kwamen ondertussen de deelnemers o.a. uit Hattem, Ens, Dalfsen en Emmeloord binnen druppelen.
Na de koffie werden we ingedeeld in 6 poules van 6 op gelijkwaardige sterkte, dit leverde vele spannende en lange wedstrijden op. Toen om ongeveer half 1 de kruitdampen waren opgetrokken bleek er in elke poule een winnaar te zijn, wat ’s middags bij de prijsuitreiking tot 6 blijde gezichten leidde. Vooral Janke, want het was haar eerste toernooizege.
Om half 1 was het tijd voor het moment van de dag, DE SNERT VAN GREET EN HENK. Geweldig, want er kwamen zelfs nog wat oud deelnemers om even te snerten. Dus Greet en Henk, volgend jaar de pan nog iets groter.
De dag werd volgemaakt met het aloude dubbelen, een kaartje trekken en spelen maar. Soms een beetje chaotisch, maar succes verzekerd. Dat de uitslag er niet toe deed, was aan het fanatisme niet te merken.
Om half 3 waren de meesten moe gestreden en was het tijd voor de prijsuitreiking. Omdat er voor een ieder wat was, gingen er uiteindelijk alleen maar winnaars naar huis. Al met al weer een geslaagd toernooi en rest mij de sponsoren te bedanken: de JUMBO, Thomashuis Steenwijk, en alle andere gulle gevers. Organisatie bedankt, snertkokers, barpersoneel en natuurlijk de deelnemers, want zonder jullie geen toernooi.

Schim

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reageren