Handhaving team 4 en afscheid team 5

Handhaving team 4 en afscheid team 5

Op 28 november mochten zowel team 4 als team 5 aantreden in Hattem voor de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. Voor team 4 stond in een directe strijd ‘handhaving’ op het spel, team 5 is op ‘afscheidstournee’ nadat vorig jaar nog promotie naar de 3e klasse werd afgedwongen.

Met Nick op stage in Indonesië, Arjan op een feestje in de Randstand en fysieke klachten van Riad, was de hele week intensief gezocht naar een geschikte invaller en dat wou maar niet lukken. Totdat we ontdekten dat er 2 DTV teams waren, dus vroegen we Sjonny om een ‘Houdini-act’ op te voeren. Jos beet het spits af en ging kansloos ten onder tegen Wouter van der Halm, waarna Nadine eenvoudig won van Steven Tijssen. Sjonny speelde een puike wedstrijd tegen Smash-kopman Robin de Weert, maar moest in 4 sets (alles met 2 punten verschil) toch het onderspit delven. Het dubbel werd door Nadine en Jos met bekeken spel in 3 sets gewonnen en aansluitend bracht Jos ook de 2-3 op de borden. Met prachtige tikballen, zowel met backhand als forehand dreef Sjonny Wouter met vlagen tot wanhoop. Gesteund door een aantal fanatieke supporters wist Robin van Jos te winnen, het betrof de enige vijfsetter van de avond. Hoewel Jos geregeld lekker doorkwam met z’n backhand, kreeg hij toch onvoldoende vat op de (noppen)ballen van verdediger de Weert. Sjonny haalde vrij eenvoudig zijn tweede overwinning binnen tegen Tijssen en ook Nadine wist in de laatste wedstrijd van de avond Wouter te verschalken. Dit bracht een 4-6 stand op het wedstrijdformulier en dat leidde tot blije gezichten aan de zijde van DTV. Toch die begeerde 5e plaats in een bewogen seizoen. Handhaving! En daar zijn we erg blij mee. Tot slot; onze ‘blondie’ die twee keer mee zou spelen, ontwikkelde zich gaandeweg het seizoen, ingegeven door de omstandigheden, tot een vaste waarde. Nadine bedankt! Team 4 kijkt uit naar het voorjaar, om daar toch weer mee te spelen voor het linkerrijtje.

Team 5 speelde deze avond tegen clubicoon Dirk van der Wal, ‘good old’ Wim Geerts en Bert van Selling. Trientje Lubbers was aanwezig om haar team te supporten. De knie heeft het helaas ‘begeven’ en verhindert haar te spelen. Hopelijk biedt de operatie uitkomt en keer je in de toekomst nog weer eens terug achter de tafel. Alvast een voorspoedig herstel gewenst! Aan de zijde van Sjonny, traden Marjolein en Niels aan achter de tafel. Niels alias ‘Tadic’ en ‘Bassie’ leefde zich deze avond uit en zwierf door de hele zaal, vanuit 2e en 3e positie wist hij miraculeuze ballen op tafel te toveren. Dit leidde tot winst tegen Dirk. Zwangere Marjolein moest haar tegenstanders 3 maal de hand schudden, zij zal straks na haar bevalling even een ‘pauze’ nemen. Sjonny wist deze avond in zijn eigen team ook tweemaal tot winst te komen, Bert en Dirk werden in 3 games verschalkt. Het spektakelstuk was toch wel het dubbel; een vijfsetter met schitterende rally’s, welke in het voordeel van DTV werd beslist. Ook hier dus 6-4 op de borden in de laatste wedstrijd van team 5. We wensen Sjonny veel plezier en succes in de afdeling Noord, hij heeft besloten in Dedemsvaart te gaan trainen en spelen. Team 4 zag haar kans schoon en deed Niels een aanbieding om volgend jaar gewoon weer 3e klasse te gaan spelen, ware het op de vrijdagavond. Niels, ook daarna kun je nog ergens een biertje kopen 😉

Aan de bar in Hattem, werd onder het genot van een drankje en inspirerende après-ski muziek van barman/DJ Ivo, terug gekeken op de avond en het seizoen. Smash ’70 uit, altijd gezellig. De blik ging echter al snel naar het oliebollentoernooi op 29 december en de voorjaarscompetitie van 2015. “Let the games begin”!

GetAttachment.aspx-2

GetAttachment.aspx-3

Reageren