Eerste herenteam tweede bij TopTeamToernooi!

Bron: nieuwsbericht Blauw Wit

ENTAC wederom de sterkste tijdens Top Team Toernooi bij ATTV Blauw-Wit
Afgelopen zaterdag tijdens de 7e editie van het Top-Teamtoernooi bleken de Enschedeërs na een zinderende finale te sterk voor DTV’84 uit Dalfsen.

Waar in de poulefase het thuisspelende Blauw-Wit eerst nog een maatje te groot was voor DTS konden de Almeloërs het net niet bolwerken tegen DTV’84 ondanks twee overwinningen van de sterk spelende Jos Reuvekamp, de trainingsuren van de afgelopen zomer betaalden zich uit. Helaas konden zijn teamgenoten Raymond Hendriks en Erik Pijper hier geen passend vervolg aan geven.

In de ander poule trof ENTAC de teams van Effekt’74 en nieuwkomer Swift uit Deventer. Beide wedstrijden werden met 5-1 gewonnen door het vooraf reeds favoriet geachte ENTAC. Lars Banning verloor tegen Effekt’ 74 een partij van Rick Luiken en Thijs Smit verloor van oud clubgenoot Leon Suijs van Swift Deventer.

In de finale kwam ENTAC op een 2-0 voorsprong door winstpartijen van Thijs Smit op Harmen Kramer en Tom Coenen op Hugo Beute. Daarna kwam DTV echter sterk terug door overwinningen van Jan-Jaap Schipper op Lars Banning en van Hugo Beute op Thijs. Doordat Harmen Kramer even later won van Lars stond het ineens 3-2 in het voordeel van DTV’84. Tom Coenen moest in een enerverende partij het onderste uit de kast halen tegen Jan-Jaap wat resulteerde in een 3-2 overwinning voor Tom. In het alles beslissende dubbel wisten Tom en Thijs met 3-1 te winnen van Hugo en Jan Jaap en ging de 1e prijs dus wederom naar ENTAC.

Ondanks de tropische temperaturen waren er toch nog veel tafeltennisliefhebbers uit de regio aanwezig en was het tijdens het toernooi en na afloop nog lang gezellig in de kantine van Blauw-Wit.

69999991_2870421066355964_8369667877124440064_o

Reageren