Verslag clubkampioenschappen recreanten

Op woensdagmorgen 20 april moesten de recreatieve DTV’ers vroeg uit de veren. Er werd namelijk op tijd begonnen worden met de clubkampioenschappen voor de recreanten, welteverstaan om 8.30 uur. Een grote groep spelers van de woensdagochtend had zich opgegeven voor dit toernooi en hiermee waren alle tafels al snel bezet. Alie had alles perfect op papier, dus het liep al met al, gesmeerd.

Er werd serieus en fanatiek gespeeld en aangemoedigd onder genot van koffie met cake. Er was één afmelding, maar ook een jongeman (Mitchell Kriege) kwam zich melden en deed gelijk mee in dit toernooi en het ging al snel goed.

Vanuit het bestuur was er ook aandacht voor het toernooi. Willemien van Oenen kwam toezien hoe er werd gespeeld en ook maakte ze een aantal ‘kiekjes’ die onder dit verslag te vinden zijn. Super dat het bestuur aandacht heeft voor deze groep, dit word zeer gewaardeerd.

Ook Nienke is steevast bij ons met de kleine en het jongste DTV-lid; klein- en achterkleinkind van Alie.  Tussen de bedrijven door werd er koffie geschonken. In deze korte pauze werd via de mobiele telefoon de jarige Wim Schipper toegezongen door de hele groep “Lang zal ‘ie leven! Hoera, hoera, hoera! Hij vierde thuis z’n verjaardag. Dit kan allemaal op de woensdagmorgen in Oudleusen, leuk!

De strijd werd feller en feller, op naar de climax van de competitiespelers en de ‘echte’ recreanten.

Recreanten:                                                              Competitie spelers:
1e prijs is voor Joop Vijge                                          1e prijs voor Vera van Drielen
2e prijs voor Ria Kroes                                               2e prijs voor Ed Woerlee
3e prijs voor Sjoerd Slagter                                        3e prijs voor José Bekhuis
4e prijs voor Bernard Smid                                        4e prijs voor Jac den Haan

Alle prijswinnaars gingen met een mooi bloemetje naar huis. Deze bloemen zijn gesponsord door Hertsenberg Bloemen uit ons mooie dorp.
Twee extra prijzen waren tevens zelfgemaakt en geschonken door Cor Verheul en Henk Brandwacht.
Voor alle woensdagochtend spelers was er een plantje als bedankje voor hun komst en enthousiasme. Deze plantjes werden gesponsord en bezorgd door Ton Kneijber.
Tot slot werden ook Alie en Luc bedankt voor hun inzet op woensdagmorgen en gingen naar huis met een mooi plantje. Deze attenties wordt al vele jaren verzorgd  Joke Wesseling.
Allen ontzettend bedankt voor jullie spontane en gulle giften!

Oh, nog even een anekdote. Ed vertelde aan de aanwezigen: “als ik speel verschijnen er nogal zweetdruppels op mijn voorhoofd.” Ed graaide in zijn tas voor, wat hij dacht een zweetband.. Oeps, bleek het een damesslip te zijn!” Hij deed hem nog net niet op z’n hoofd, haha..

Ik besluit dit verslag met te zeggen dat het weer een gezellig toernooi was, met allemaal mooie en gezellige mensen.

Rikie Hollak, recreant

 

Reageren