Afdelingskampioenschappen 2016 – inschrijfdeadline nadert!

Op zaterdag 21 mei staan de jaarlijkse afdelingskampioenschappen weer op de agenda. Het wordt net als de afgelopen jaren gehouden in het ‘Theater van de Sport’, het Landstede sportcentrum te Zwolle. Ook dit jaar wordt het toernooi georganiseerd door Smash’70 uit Hattem.
Er wordt een enkel- en dubbeltoernooi gespeeld en je wordt ingedeeld op competitieklasse.

Dit jaar worden de afdelingskampioenschappen voor de jeugd en senioren op één dag afgewerkt. Het toernooi start om 9.30 uur en het einde van de finales wordt verwacht rond 18.00 uur.

Voor de meisjes/dames wordt er een aanvullende poule gespeeld voor door de afdeling beschikbaar gestelde bekers.

De inschrijfperiode voor dit toernooi is verlengd en inschrijfformulieren worden daardoor tot uiterlijk aanstaande zondag 10 april geaccepteerd.

De inschrijfkosten voor het toernooi bedragen:
Jeugd: € 10,- (alleen enkel is € 6,-)
Senioren: € 12,50 (alleen enkel is € 7,50)

Het is niet mogelijk om alleen aan het dubbel mee te doen met een dubbelpartner, het spelen van het enkeltoernooi is hierbij verplicht. Mocht je geen dubbelpartner kunnen vinden dan is er de mogelijkheid om een dubbelpartner door de organisatie te laten aanwijzen.

Opgeven kan tot uiterlijk zaterdagavond 9 april 20.00 uur door een mailtje, met naam, bondsnummer, geboortedatum en dubbelpartner te sturen naar Yoran (yorantonnema@hotmail.com).
Het zou leuk zijn als we namens DTV’84 met een flinke delegatie mee doen. Mocht je kunnen en zin hebben, geef je dan vooral op!

Reageren