Verslag Dalfser Dubbeltoernooi 2016

Afgelopen maandagavond, 9 mei, was de zaal van de Doorbraak weer eens vol met mensen die deelnamen aan het Dalfser Dubbeltoernooi en/of kwamen kijken naar dit mooie spelletje.

In totaal hebben aan het toernooi 14 teams deelgenomen en niet alleen vanuit onze vereniging, maar de andere deelnemers kwamen uit Hoogeveen, Nieuwleusen, Zwolle en Hoonhorst en zelfs kreeg het toernooi een internationaal tintje. Naast alle seniorenleden deden ook twee jeugdleden mee van onze vereniging.

In de eerste ronde speelden alle deelnemers in 3 poules de wedstrijden zonder rekening te houden met het klassenverschil. Daarna werden de poules ingedeeld naar sterkte zodat er bij elke poule een winnaar tevoorschijn kwam.

Uit Poule 1 zijn Ton en Debbie als eerste geëindigd. Poule 2 was een prooi voor een team uit Hoogeveen, Hans en Ararat, dat hier als de eerste plek bezette. Jeugdleden Benthe en Thomas stonden als volwassen spelers hun mannetje en werden hierbij beloond met een tweede plaats. In poule 3 zijn Bram en Marjolein als eerste geëindigd. Winnaars, van harte gefeliciteerd!

Al met al was het weer een zeer gezellige avond en voor de winnaars van de poules waren er mooie prijzen beschikbaar, bestaande uit producten van het Vechtdal. Ook heeft ons lid Henk Brandwacht enkele zelfgemaakte vogelhuisjes ter beschikking gesteld, waarvoor hartelijke dank.

De deelnemers waren zichtbaar tevreden en doen hopelijk volgend jaar weer mee aan het Dalfser Dubbeltoernooi. Zie hieronder de foto’s van deze geslaagde avond.

Henk Dunnewind

Reageren