‘Vul de kas campagne’ Jumbo Kamphuis

Onze hoofdsponsor, supermarkt Jumbo Kamphuis, start vandaag (14 september) met de ‘Vul de kas-campagne’. Alle verenigingen en scholen in Dalfsen hebben de kans gekregen om zich hiervoor in te schrijven. DTV’84 heeft van deze kans gebruikt gemaakt en maakt hiermee kans op een gedeelte van de € 15.000,- die door de Jumbo beschikbaar is gesteld. Klanten van de Jumbo aan de Wilhelminastraat kunnen, aan de hand van een ontvangen voucher bij elke € 10,- aan boodschappen, online hun stem uitbrengen aan één van de 29 deelnemende scholen en verenigingen. Deze stem staat voor een bedrag wat beschikbaar wordt gesteld aan de betreffende vereniging.

DTV’84 wil graag een zo hoog mogelijk bedrag ontvangen en vraagt haar leden en andere Dalfsenaren om de codes van de vouchers online in te voeren en hierbij te stemmen op onze vereniging. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om online te stemmen, dan is het ook mogelijk om de voucher te deponeren in een speciaal daarvoor bestemde postbus (postbusnr. 12) die in de winkel staat. Vouchers mogen ook worden neergelegd achter de bar, Yoran zorgt er dan voor dat hiermee wordt gestemd ten behoeve van DTV.

Wanneer u de codes invoert maakt u tevens elke week kans op een boodschappenpakket ter waarde van € 40,-, zeker de moeite waard dus!
Voor meer informatie over deze actie van de Jumbo, ga naar: www.vuldekas.nl/jumbokamphuis

Alvast hartelijk bedankt voor jullie stemmen!

Reageren