Vul de kas campagne bij Jumbo Kamphuis

Onze hoofdsponsor, supermarkt Jumbo Kamphuis, is op 25 september gestart met de ‘Vul de kas-campagne’. Deze campagne hebben zij drie jaar geleden ook gevoerd en dit is zo’n succes geweest dat men dit jaar de actie herhaalt. DTV’84 heeft van deze kans gebruikt gemaakt en maakt hiermee kans op een mooi geldbedrag. Bij de vorige editie van deze actie hebben wij zelfs € 372,30 opgehaald!

Klanten van de Jumbo aan de Wilhelminastraat kunnen, aan de hand van een ontvangen voucher (t.w.v. € 0,10) bij elke € 10,- aan boodschappen hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging. Deze actie loopt tot en met dinsdag 17 december aanstaande.

DTV’84 wil graag een zo hoog mogelijk bedrag ontvangen en vraagt haar leden en andere Dalfsenaren om de codes van de vouchers online in te voeren (dit jaar makkelijk te scannen met uw mobiele telefoon door middel van een QR-code) en hierbij te stemmen op onze vereniging. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om online te stemmen, dan is het ook mogelijk om de voucher te deponeren in de speciaal daarvoor bestemde postbus die in de winkel staat bij de kassa’s.

Voor meer informatie over deze actie van de Jumbo en de tussenstand, ga naar: https://www.vuldekas.nl/jumbokamphuis/

Alvast hartelijk bedankt voor jullie stemmen!

Reageren