Teamindeling najaar 2021

Beste mensen,

Wat een succes, we kunnen komende competitie zeker 4 seniorenteams inschrijven. Heel fijn! Helaas hebben we 2 teams minder, maar de schade is zeer beperkt gebleven. 

Team 1: 
Harmen Kramer
Hugo Beute
Jan Jaap Schipper
Yoran Tonnema 

Team 2:
Arjan ten Kate
Merijn van Werkhoven
Niels Mulder
Terry Kuiterman
Willemien van Oenen

Team 3:
Henriette Snijder
Edith Bouwman
Ellen Snijder 
Marjolein Boerdijk
Bert Klarenbeek (reserve)

Team 4:
Bram Steen
Wilco Braam

De speelavond van team 2 tot en met 4 zal de maandag worden (bij 4 teams). De klasse wordt bepaald door de NTTB aan de hand van de gemiddelde rating. In team 4 is nog ruimte. Dus twijfel je nog, je doet in ieder geval Wilko en Bram er een groot plezier mee. Het kan dus zijn dat er nog geschoven wordt in de indeling als team 4 niet rond komt, maar dat is zeker niet het uitgangspunt. Mochten er nog nieuwe aanmeldingen komen, dan gaan we zeker kijken hoe we dit kunnen inpassen. Degene die tijdig waren, zijn in ieder geval zeker van hun plekkie.

Deze indeling wordt doorgegeven aan de bond. In augustus wordt de teamindeling definitief gemaakt, eventueel met wijziging/aanvullingen. Zie voor de exacte data en de speelkalender de bijlage uit de mail hieronder. Van de jeugd hebben we geen aanmeldingen gekregen, ook voor hen is er natuurlijk de mogelijkheid om op zaterdag competitie te spelen. 
Allen alvast een hele fijne zomervakantie met hopelijk veel tafeltennisplezier. De zaal blijft open. Geniet hier van!

Groetjes, Rik

Reageren