DTV’84 sluit overeenkomst met Uw Tafeltennis Specialist

De Dalfser Tafeltennisvereniging ’84 (DTV’84) is verheugd te melden dat zij een sponsorovereenkomst hebben gesloten met ‘Uw Tafeltennis Specialist’. Met deze samenwerking is de tafeltennisvereniging verzekerd van een nieuwe leverancier voor de tafeltennisproducten voor de club en haar leden.

Per januari 2020 zal de 5-jarige overeenkomst van start gaan. De timing is voor beide partijen ideaal nu het eerste herenteam is gepromoveerd naar de landelijke derde divisie en er behoefte was aan een vaste leverancier van tafeltennismateriaal zoals batjes, rubbers en ballen.

Peter Baten (eigenaar Uw Tafeltennis Specialist): “Door goed contact met eerste herenteamspeler Hugo Beute was de link met Dalfsen snel gelegd. Aangezien meerdere leden al bestellingen bij mij plaatsten was het een logische keuze om de samenwerking aan te gaan met DTV’84.” Mocht blijken dat daar behoefte aan is, dan worden er zogenaamde demoavonden verzorgd voor de leden om nieuw materiaal te testen en aan te schaffen.

“We zijn erg blij dat Peter ervoor heeft gekozen om onze vereniging te sponsoren. Hiermee zijn we, naast de financiële gelden, ook verzekerd van kundig en persoonlijk materiaaladvies voor onze leden.”, aldus Yoran Tonnema, bestuurslid Sponsoring DTV’84. Hij geeft aan dat meerdere leden nog wel eens zoekende waren naar een contactpersoon om hen te adviseren in materiaalkeuze. Door de samenwerking met Uw Tafeltennis Specialist zijn de lijntjes en de levertijden kort, is er persoonlijk advies en tevens goede kortingen voor de leden.

Tijdens de clubkampioenschappen was Peter aanwezig en is er een mooi sponsorbord in de zaal geplaatst die de overeenkomst bevestigt. Ook op de website is de overeenkomst te vinden door middel van een banner.

Ook enthousiast geworden en geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden? Mail dan naar sponsoring@dtv84.nl en dan nemen wij graag contact met u op.

Yoran Tonnema en Peter Baten (v.l.n.r.)

Reageren