Clubkampioenschappen recreanten 2015

Na een al weken oplopende spanning onder potentiële titelkandidaten, ging om ongeveer kwart voor negen de zaal open en werden de eerste ballen geslagen. Aangezien niet een ieder even goed zijn/haar bed uit kon komen en er zelfs hier en daar gebeld werd, barstte na half tien de strijd echt los. Drieëntwintig enthousiastelingen hadden zich aangemeld en hoopten op eeuwige roem en een verblijf in de ere-lijsten van DTV. Helaas was er voor velen alleen een gerbera die gloorde aan de horizon.

Verdeeld over recreanten en competitierecreanten was de toernooileiding [lees Alie] tot vijf redelijk gelijke poules gekomen, daarvoor proficiat. Vele partijen werden op het scherpst van de snede uitgevochten en de tellers moesten er goed hun koppie bij houden. Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd. Aangezien er drie mensen het nodig vonden hun verjaardag te vieren, was er genoeg bij de koffie. Gefeliciteerd en nogmaals bedankt!

Nadat de meeste kruiddampen zo rond één uur waren opgetrokken, bleek dat good old Joop Vijge bij de recreanten als winnaar uit de bus kwam in een driekamp met Bernard Smit en Ria Kroes. Joop, van harte! Bij de competitie-recreanten kwam Jaques den Haan als winnaar uit de bus. In een Jumbo shirt, want had zijn tegenstander gewonnen dan hadden we wat uit te leggen bij onze sponsor en dat in deze weken. Ed Woerlee gefeliciteerd met je tweede plaats en Jose Bekhuis met de derde plek. Al met al weer een geslaagde morgen en allen bedankt voor jullie inzet en medewerking en tot later.

Groetjes Wim Schipper

Reageren