Bas Feijen en Jan-Jaap Schipper clubkampioenen DTV’84

Op zaterdag 18 januari hield DTV’84 haar jaarlijkse clubkampioenschappen. Al rond 8.45u verzamelden de eerste leden zich bij ‘De Doorbraak’. De één startte rustig met een kopje koffie, terwijl de ander al fanatiek stond in te spelen. Duidelijk was wel dat er vandaag gepresteerd moest worden. Wie wil er immers niet de titel ‘clubkampioen 2014’ dragen?

Hans maakte iets na half tien de poules bekend. De jeugd zou gaan spelen in een poule van vier en een mix van alle aanwezige senioren leverde twee zevenkampen op. Voor de lunch was de eerste clubkampioen al bekend, namelijk Bas Feijen. Bas wist ook deze week de eerste prijs binnen te slepen. Als hij dit jaar zo doorgaat, dan zal er een heuse prijzenkast moeten komen in huize Feijen. Bas won immers vorige week ook al het Diederik Steunenbergtoernooi in Zwolle. De tweede, derde en vierde plek werden tijdens de CK behaald door respectievelijk Benthe, Thomas en Bram.

Na een lekkere lunch met soep en broodjes startten de senioren aan de vervolgpoule. Op basis van de resultaten in de eerste poule ontstonden drie nieuwe poules waarin alle spelers nog meer aan elkaar gewaagd waren. Poule 1 bestond uit Hans, Jan-Jaap, Yoran en Barbara. André, Cees, Robin, Jos en Dionne kwamen uit in poule 2. In poule 3 speelden Trientje, Jacques, Sjonny en Jan. Ton moest helaas opgeven vanwege een blessure, maar was de rest van de dag zoals gewoonlijk vrolijk aanwezig.

In de verschillende poules werden spannende wedstrijden gespeeld. Trientje wist in haar poule alle mannen te verslaan, waaronder haar zoon Sjonny. André presteerde het om in de tweede poule om al zijn wedstrijden te winnen. Hoewel hij Dionne adviseerde om op volleybal te gaan, wist Dionne wel een tweede plaats te pakken in deze poule. Helaas verloor zij ‘nipt’ in vijven van Wennemars. In de winnaarspoule nam Hans revanche op Yoran (dit telde pas echt) door hem met 3-0 te verslaan. Barbara speelde in deze poule haar drie beste wedstrijden van de dag, maar verloor drie keer nipt. Jan-Jaap wist al zijn wedstrijden te winnen tijdens de clubkampioenschappen. Hij won met 3-1 van Hans (2e), Yoran (3e) en Barbara (4e).

De clubkampioenschappen werden door enkele leden afgesloten bij ‘Hawaii’ in Zwolle. Hier kwam nog een andere clubkampioen (eten) naar voren. Robin werkte een dubbele kapsalon en een broodje shoarma weg. Zo wordt maar weer duidelijk hoeveel energie zo’n dagje tafeltennis vergt! Namens alle deelnemers willen we Hans Hidding en Henk Dunnewind bedanken voor de organisatie en catering!

Foto CK 2014 1

Reageren