Abracadabra, drie ‘Oliebollen van het jaar’! 1

Afgelopen maandag was het weer zover, het jaarlijkse oliebollentoernooi stond op het programma. Aan mij (Nadine) de eer om hier een stukje over te schrijven, nadat ik prestigieuze titel ‘Oliebol van het jaar’ kreeg toebedeeld vanwege mijn reis naar Nepal. Deze titel ging eveneens naar de nieuwe bestuursleden, Yoran en Willemien. Al met al dus drie ‘DTV-oliebollen’ dit jaar.

Nadat de lootjes waren getrokken, tafels waren klaargezet en de oliebollen op tafel stonden, konden we beginnen aan het oliebollentoernooi. 6 poules van 3 á 4 teams begonnen met de eerste wedstrijden. Nadat de 20 teams warm gespeeld waren en op elkaar waren ingespeeld was de eerste ronde alweer voorbij en werden er 3 poules gemaakt op sterkte. Tijdens de eerste poulewedstrijden kwamen verrassende uitslagen naar voren. Zo kwam jeugdlid Thomas samen met zijn medespeler Noah zelfs in de winnaarspoule terecht, en dat terwijl Noah niet eens op tafeltennis zit. Zo zie je maar, iedereen is aan elkaar gewaagd.

Tijdens de tweede pouleronde waren er mooie wedstrijden en teams waren goed aan elkaar gewaagd. Na 8 á 9 potten voor iedereen kwamen de volgende winnaars uit de bus:

1e poule: Ton en Dionne
2e poule: Bas en Benthe
3e poule: Ed en Cor

Poedelprijs: Audrey en Iris

De prachtige prijzen werden beschikbaar gesteld door Stichting Abracadabra. Verder heeft onze club een mooie muziekinstallatie in bruikleen gekregen van het Thomashuis in Steenwijk. DTV’84 is deze sponsoren erg dankbaar!

En voor alle mensen die zeggen dat je met tafeltennis nooit een blessure kan oplopen, neem geen voorbeeld aan Henriette. Hopelijk herstel je snel Henriette en begint het jaar mooier dan dat het nu eindigt met een zere enkel.

Namens DTV’84 allemaal een fijne jaarwisseling gewenst!

Nadine

 

Eén reactie op “Abracadabra, drie ‘Oliebollen van het jaar’!

  1. Reageren Rik Weijs dec 31, 2015 12:37

    Terecht ook! Kijkend naar jouw inzet in Nepal, Yoran’s resultaten op sponsorgebied in de korte tijd dat hij bestuurslid is, en de bereidheid van Willemien om zich wederom in te zetten voor DTV’84, mag dit best gewaardeerd worden. DTV’84 mag trots op jullie zijn!

Reageren