Tijd voor snert!

Het was weer het vertrouwde beeld: het snerttoernooi dat afgelopen woensdag hier in Dalfsen plaatsvond. Wij van DTV mochten met 20 deelnemers onze trouwe gasten uit Ens (7), Emmeloord (4) en Lelystad (alleen Henny Valstar) weer verwelkomen. Na de koffie met de heerlijke kruidkoek van Alie, heeft Luc van der Maaten de organisatie ter hand genomen en gezorgd dat we in zes poules werden ingedeeld en aan de slag konden. Daar waren we tot ongeveer half één mee bezig. Waarna het tijd was voor de lunch met de heerlijk snert en nog een andere soep van Greet Brandwacht, onze trouwe hofleverancier.
Daarna hebben we nog gedubbeld, waarbij de paren en tegenstanders werden bepaald door de kleur kaart die we trokken. En natuurlijk kwam daarna de prijsuitreiking. Jumbo Kamphuis (onze hoofdsponsor) had de prijs voor de poule-winnaars geschonken: een taart die met de bijgeleverde slagroom kon worden versierd. Vanzelfsprekend gingen zij daarmee op de foto die weer als reclame voor de Jumbo kan dienen. De prijswinnaars in de poules van 1 t/m 6 waren: Henda Boerman (Ens), Rutger ter Haar (Emmeloord), Sjoerd Slagter (DTV), Gezinus Stegeman (DTV), Wilma Zwakenberg (DTV) en Alie van Oenen (DTV). Maar ook alle andere spelers mochten een prijsje uitkiezen uit een bonte veelheid aan prijzen.
Na dankwoorden en applaus, onder andere door Rutger ter Haar, voor de organisatoren zijn we weer met goede voornemens voor het volgende toernooi in 2018, naar huis vertrokken. Ik wil nog wel vermelden, dat ouddeelnemer Theo van Dijk (inmiddels 90 jaar) en zijn vrouw uit Kampen, ons nog met een bezoek hebben vereerd, wat erg op prijs werd gesteld.

Jan Verheijen
23 november 2017

prijswinnaars TTV84 snerttoernooi 2017

Reageren