Snerttoernooi 2023 weer een groot succes!

Woensdagmorgen 29 november, buiten is alles wit; een prima dag om heerlijk een balletje te gaan slaan tijdens het georganiseerde SNERT toernooi van DTV’84 te Dalfsen. Om 9:00 liep de Doorbraak mooi vol met in totaal 36 deelnemers van wel zeven verschillende clubs (Ens, Hattem, Lelystad, Hasselt, Zwolle, Dedemsvaart en Dalfsen).

Het weer zorgde wel voor wat verlate deelnemers, maar dat mocht de pret niet drukken. Veel oude bekenden, maar ook nieuwe mensen hebben we mogen verwelkomen. Na de koffie en heerlijk cake, gebakken door Alie van Oenen, is het snerttoernooi van start gegaan. Op 6 tafels werd een 6-kamp gespeeld. Mooie wedstrijden hebben we mogen aanschouwen met uiteindelijk op elke tafel een winnaar. Tussen de wedstrijden door was er voldoende gelegenheid om gezellig met elkaar te kletsen. Om 12:30 was het dan tijd voor de snert van Wim. Zo’n 18 liter soep is schoon op gegaan. Dat zegt genoeg over de smaak van de snert.

Buikjes rond en weer energie genoeg om nog even heerlijk te dubbelen. Mooi om te zien hoe jong en oud samen komt en hoe ze nog heerlijk fanatieke potjes spelen Om 14:30 was het dan uiteindelijk mooi geweest. Moe maar voldaan. De sterren (winnaars) van de dag werden nog even in het zonnetje gezet. De organisatie kreeg een warm applaus. Zij kijken terug op een geslaagde en heel gezellig toernooi en bedankt de deelnemers voor hun aanwezigheid en zien ze graag volgend jaar weer terug.

Wim en Henriëtte

Reageren