Rabo Clubsupport… stem jij ook op DTV’84!?

Ook dit jaar heeft DTV’84 zich ingeschreven voor de Rabo Clubsupport campagne waarbij verenigingen financieel ondersteund worden middels deze actie van de Rabobank.

Jij kunt je stem uitbrengen op DTV’84 en zo zorgen dat de Rabobank een financiële bijdrage zal leveren aan onze vereniging.
Lees hier meer over de actie: Rabo ClubSupport – Rabobank

Rabobank zegt over de Rabo Clubsupport campagne“Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Een deel van onze winst investeren we in de maatschappij”.

Het doel van DTV’84:
We willen graag een tafeltennisrobot aanschaffen om bij de trainingen van de jeugd in te zetten. Dit, om op een afwisselende manier training te kunnen geven aan de jeugd en ze specifiek te kunnen laten trainen op verschillende effecten e.d. Ook kan de rest van de vereniging hier natuurlijk gebruik van maken.

Stemmen kan van 5 t/m 27 september.
Kunnen we op jouw stem rekenen?
Maak ook je omgeving enthousiast om op ons te stemmen, hoe meer stemmen, hoe groter de financiële bijdrage van de Rabobank.

Om te kunnen stemmen, moet je lid zijn van de Rabobank. Dit is meer dan “klant zijn van”. 
Het is gratis, niet moeilijk en het is niet zo “dat je opeens aan van alles vast zit”! Lees hieronder hoe je lid kunt worden: Lid worden van de coöperatieve Rabobank – Rabobank

Overigens… om te kunnen stemmen op DTV’84, moet je wel een rekening hebben bij Rabobank Vaart en Vechtstreek. Je kunt als je in Zwolle woont, dus niet stemmen op een vereniging in Dalfsen.

Alvast bedankt voor het stemmen!

Reageren