Lindenburg maakt verdienstelijke rentree in vlaggenschip DTV’84

Terwijl half Nederland genoot van het heerlijke nazomerweer, speelde het eerste herenteam van DTV’84 zijn laatste wedstrijd van de reguliere competitie uit bij Trias te Twello. Doordat Batse ‘de fotograaf’ van Oenen en Rik ‘Eiheufd’ Weijs door uiteenlopende redenen (respectievelijk Trias-uit-syndroom en Spaans trainingskamp) niet beschikbaar waren, maakte Cees ‘Kassa’ Lindenburg zijn rentree in de hoofdmacht. Getooid in het schitterende nieuwe clubshirt, werd hij geflankeerd door Yoran VanderSlosse en Jan-Jaap Schipper.

In een zeer gezapige wedstrijd om des keizers baard, werd met liefst 8-2 verloren. Hierdoor is Trias op onderling resultaat de Dalfser heren voorbij gestreefd. Hoewel de punten werden gescoord door VanderSlosse en Schipper was Lindenburg de enige die zijn niveau haalde aan Dalfser zijde. Met mooie rally’s met vooral veel mooie backhandaanvallen werden de tegenstanders gedwongen tot het gaatje te gaan. Dit resulteerde onder meer in knappe gamewinst tegen oud-eerstedivisie speler Gerritsen. Met de complimenten van zowel tijdelijke teamgenoten als tegenstanders in de zak kan Lindenburg terugkijken op een geslaagde rentree.

4bd61eaebfb72400ac5e2baa1ea0abae

DTV’84 eindigt door deze nederlaag de reguliere competitie als derde en plaatst zich zo ruimschoots voor de promotiepoule. Het Enschedese Entac lijkt met negen punten voorsprong de gedoodverfde kampioen. De eerstvolgende wedstrijd zal zijn op zaterdag 15 november om 14:00 thuis tegen wederom Trias.

Reageren