JUMBO Kamphuis en DTV’84 bezegelen vernieuwde samenwerking

DTV’84 is trots. Trots dat het hoofdsponsorschap voor de komende vier jaren wederom in goede handen is. Met de overgang van C1000 Kamphuis naar JUMBO Kamphuis en een aflopend sponsorcontract was het voor de Dalfser tafeltennisvereniging de vraag of Ronald Kamphuis, eigenaar van de Jumbo in Dalfsen, als hoofdsponsor wilde aanblijven.

In de gesprekken met Jumbo Kamphuis bleek dat hij dit graag wilde doen. En dus prijken er nu gele JUMBO-sponsoruitingen in tafeltenniscentrum “De Doorbraak”. En uiteraard gaan de Dalfser tafeltennissers in nieuwe shirts spelen waarin het JUMBO-geel subtiel terugkomt. Voorzitter Jos van der Vegt is zeer content met de nieuwe, maar toch zeer vertrouwde sponsor: “De afgelopen zes jaren hebben we Kamphuis, naast een goede buur, ook leren kennen als een zeer betrouwbare partner. Iemand die zeer betrokken is bij het Dalfser verenigingsleven. Wij zijn er trots op dat hij als echte Dalfsenaar zijn naam aan onze club wil blijven verbinden.” 

Namens DTV’84 reikte Van der Vegt een ingelijst shirt uit aan Ronald Kamphuis. Op de foto worden beide heren geflankeerd door het eerste jeugdteam van DTV’84 en trainster Nadine Zwakenberg.

Reageren