Heren DTV’84 in ongunstige positie beland.

Afgelopen vrijdag was het derde team van Tafeltennis Zwolle in De Doorbraak met 3-7 te sterk voor de herenselectie van DTV’84. Door dit resultaat nam de afstand op de concurrentie in de strijd om degradatie toe. Tafeltennis Zwolle trad aan met Marieke van der Kamp, inwoonster van Hoonhorst. Marieke speelt eredivisie bij de dames in Heerlen en de Dalfsenaren waren benieuwd of zij zich nog konden meten met het 17-jarige talent. Jan-Jaap Schipper bleek met zijn onorthodoxe spel een te groot obstakel voor Marieke. En ook tegen Hans Hidding beet zij in het stof, al was dit met het kleinst mogelijke verschil. Rik Weijs had tegen de jonge Vechtdalse niets in te brengen, die met 7-11, 5-11 en 8-11 duidelijk de overhand had. Hans Hidding revancheerde zich met een tweede winstpartij op zijn tegenvallende prestatie van vorige week. Tegen Robin Wildeman wist hij met uitermate gedisciplineerd aanvalsspel zijn tegenstander onder druk te zetten. Met weergaloze rally’s ging de winst in vijf games naar Hans. Zwollenaar Remco Diele was alle drie de DTV-ers de baas, hoewel hij tegen Jan-Jaap Schipper en Rik Weijs wel vijf games nodig had.

Na de laatste ronde van de reguliere competitie gaan de heren van DTV’84 op een zevende plaats de degradatiepoule in. Aangezien de nummer 7 en 8 degraderen, en de Dalfsenaren nog een achterstand van drie punten moeten goedmaken, wacht hen nog een behoorlijke kluif. De volgende wedstrijd staat op vrijdag 5 april op het programma. Trias 1 is dan in Twello de tegenstander.

hans hidding

Långa Klänningar Lång klänning på nätet för att njuta av. Fashionabla festklänning långt avsnitt,Billiga långa klänningar från Kina

Reageren