Wij mogen weer open! Een tafeltennistafel reserveren is in juli en augustus verplicht!

Beste leden,

Eindelijk, na ruim 3 maanden kunnen we elkaar vanaf 1 juli weer in verenigingsverband ontmoeten en onze mooie sport weer samen gaan beoefenen.

Voorlopig gaan we alleen tafeltennis opstarten en nog geen Dynamic Tennis.

Er zijn nog wel een aantal spelregels waar we ons aan moeten houden. Via de mail ontvang je aanvullende informatie om de (her)start zo goed mogelijk te laten verlopen. 

De zaal zal vanaf 1 juli weer open gaan op de volgende tijdsblokken:

Dinsdagavond: 19.00 – 20.30 uur

Woensdagochtend: 9.00 – 10.30 uur

Woensdagochtend: 11.00 – 12.30 uur

Donderdagavond: 19.00 – 20.30 uur

Per tijdsblok mogen er maximaal 8 personen in het gebouw. Dus ook niet extra mensen aan de kant die kijken of wachten. Om dit te bewaken is het reserveren om te spelen verplicht. Voor de dinsdagavond en de donderdagavond kan dit via de gratis app van Pingpongbaas (zie bijgevoegd document op de mail). Je bent zelf verantwoordelijk voor het openen en afsluiten van de zaal. Een sleutel kan opgehaald worden bij onderstaande personen.

Voor de woensdagochtend hanteren we een eigen reserveringssysteem. Wil je tafeltennissen op een bepaalde woensdag dan bel of app je uiterlijk op de dinsdagavond 20.00 uur ervoor naar de zaalwacht om je speelwens door te geven (aanmelden voor meerdere weken tegelijk is niet toegestaan). Het schema met de zaalwachten wordt doorgegeven via de mail. De zaalwacht houdt alle aanmeldingen bij en kan dus ook zien of de max van 8 personen is bereikt (dat is inclusief de zaalwacht). Is het maximale aantal bereikt, dan kun je dus niet meer spelen maar zul je moeten uitwijken naar een andere datum of ander tijdsblok. De zaalwacht opent en sluit de zaal op de desbetreffende woensdag en mag uiteraard zelf ook tafeltennissen. We zullen nog kijken of de zaalwacht mogelijk koffie kan zetten voor de spelers. Koffie drinken kan dan alleen binnen het tijdsblok en dus niet aansluitend of voorafgaand.

De mensen die tijdens het eerste tijdsblok op woensdagochtend spelen mogen na afloop niet blijven maar zullen de Doorbraak zo snel mogelijk moeten verlaten zodat er geen contact is met de spelers die voor het tweede tijdsblok komen.

In de zaal staan maximaal 4 tafels. Dubbelen is NIET toegestaan en ook niet wisselen van kant. Op het speelveld hoef je geen 1,5 meter afstand te houden. Dus tijdens het spelen is dit niet verplicht, maar vermijd natuurlijk wel zo veel mogelijk contact. Buiten het speelveld dient WEL 1,5 meter afstand gehouden te worden. 

De kantine en kleedkamers blijven dicht. Je moet dus thuis je sportkleding aantrekken en neem zelf eventueel wat drinken mee. De toiletten zijn wel toegankelijk. 

Per tafel mag maximaal 1 bal tegelijk gebruikt te worden. Met deze bal blijf je spelen en moet je ook telkens zelf weer oprapen. Veeg je handen niet af aan de tafel. 

Kom maximaal 10 minuten voor aanvang van het tijdsblok in de zaal. Bij binnenkomst dien je je handen schoon te maken met de desinfecterende gel die in de zaal staat. 

Na het spelen maakt iedereen zijn eigen tafel schoon en ook de bal waar je mee gespeeld hebt voordat je hem terug legt in de bak. Ook het toilet moet even met een doekje worden afgenomen door iemand van de groep. In de zaal liggen doekjes en staat een grote fles met desinfecterende handgel.

Mocht je klachten hebben kom dan niet naar de Doorbraak! Meld je dan af bij de zaalwacht zodat iemand anders in jouw plek kan tafeltennissen.

Eind augustus zullen we gaan kijken hoe de situatie dan is en hoe we na de zomer verder gaan. 

We begrijpen dat het even een potje tafeltennissen er niet makkelijker op wordt door alle maatregelen. Maar alleen op deze manier kunnen we de Doorbraak verantwoord openstellen voor onze leden. Mochten jullie nog vragen hebben dan horen we het graag. 

Wij wensen iedereen weer heel veel speelplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van DTV

Yoran, Rik, Harmen, Mirjam, Claudi, Willemien

Reageren