Welke school wordt de beste tafeltennisschool van de gemeente Dalfsen?

Het is weer zover. Ook dit jaar organiseert DTV’84 het inmiddels traditionele Table stars “The Battle”. Wordt jouw school de beste school van de gemeente Dalfsen? Op maandag 22 december om 09.30 uur starten de leerlingen uit groep 3/4. Diverse opdrachten, rond-de-tafel en een toernooi zullen uitmaken welke school zich “de beste tafeltennisschool van de gemeente Dalfsen” mag noemen. Hoe meer kinderen van een school meedoen, hoe groter de kans op punten en op de eerste prijs.

Om 13.00 uur is het de beurt aan de leerlingen uit groep 5 t/m 8. Zij spelen in teams van 2 personen. Er is een aparte competitie voor leerlingen uit groep 5/6 en een aparte competitie voor leerlingen uit groep 7/8. De schoolbeker en de eerste prijs gaat naar de school die in beide competities het beste presteert. En de winnende school mag op 1 maart 2015 meedoen aan de landelijke finale in de Landstede Topsporthal in Zwolle. Gelijk met het echte NK tafeltennis!

Leerlingen kunnen zich opgeven op de basisscholen waar het inschrijfformulier aanwezig is. Opgeven kan tot woensdag 17 december. Bij vragen kun je je wenden tot Willianne Schipper. Zij is bereikbaar via willianneschipper@gmail.com.

SONY DSC

 

Reageren