Verslag snerttoernooi 30 november 2022

Na een periode van meer dan 3 jaar, mede door corona, hebben Wim Schipper en Henriette Snijder de stoute schoenen aangetrokken om voor de recreanten en de 6e klasse spelers het wel bekende snerttoernooi te organiseren. Wat een mooie enthousiaste aanmeldingen hebben ze gehad. Wel 37 deelnemers hadden veel zin om weer gezellig een balletje te slaan en elkaar te ontmoeten. Want ja gezelligheid staat in dit toernooi voorop.

Na een lekker bak koffie en heerlijke zelfgebakken cake door Alie van Oenen, zijn de deelnemers weer van start gegaan. Het lot bepaalde in welke poule je terecht kwam en wie je tegenstander werd. Zo kwam je veel tegenstanders tegen die je nog nooit eerder had gezien. Leuke en spannende wedstrijden zijn er gespeeld met uiteindelijk aan elke tafel een duidelijke winnaar.

Ook nog bezoek gehad van wat bekende mensen die niet meer tafeltennisen, maar het nog even gezellig vonden om wat bij te kletsen met elkaar

De timing van Wim was perfect. Hij heeft, in de tijd dat iedereen aan het spelen was, de heerlijke goed gevulde snert bereid.  En voor wie de snert niet lustte, was er heerlijke groentesoep. Aan iedereen is gedacht. (3 uur koken 15 liter soep, en binnen het uur was alles op. Dat zegt genoeg denk ik)

Met de buikjes heerlijk gevuld, hebben we de middag gevuld met dubbelspel. De kaarten bepaalden met wie je mocht gaan dubbelen. Met de zaal mooi gevuld met 24 spelers, en wat wachtende spelers voor de volgende ronde, werd nog heerlijk een balletje geslagen.  

Om kwart over 2 sluiten we af met een kleine prijsuitreiking.

We feliciteren de winnaars Henda Boerman, Ed Woerlee, Jos Sprangers, Tom Wiggers, Jaap Ruiter en Jacqueline Mulder. Bert Mooi ontving een aanmoedigingsprijs. Hij eindigde als laatste, maar verdiende zeker het respect dat hij, gezien zijn situatie, toch nog maar mooi een balletje slaat.

We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi. En als we de leuke reacties goed inschatten, kijkt men al weer uit naar volgend jaar.

Gr Wim en Henriette

Reageren