Uitje recreantengroep

Op donderdagavond 17 april zijn er een aantal mensen uit de recreantengroep gezellig uit eten geweest bij de Chinatuin in Ommen. Om 17:00u verzamelden we ons bij de Doorbraak. Bij een enkeling moesten we wel even goed kijken of ze mee mochten. Ze waren bijna onherkenbaar, doordat men geen sportkleding aan had. Joyce die normaal als eerste klaar staat met dit soort dingen, liet zich nu even van een andere kant zien. Zij was degene waar we nog op moesten wachten. Maar wat wel gezegd moet worden: Het was klokslag vijf dus we mochten nog niet klagen.

Met 2 echt goed ‘gevulde’ auto’s gingen we op pad naar Ommen. Bijna gelanceerd door al die vluchtheuvels bij Vilsteren waren we keurig op tijd in Ommen. In Ommen kwamen er nog wat mensen op eigen gelegenheid. Het wachten was uiteindelijk op onze initiatiefneemster van deze avond Elles. Zij had bijna eerst bij de huisartsenpost langs moeten gaan met Like, die nog net voor die tijd vervelend was gevallen. Uiteindelijk was het niet direct nodig, maar Like was niet helemaal in haar doen vanavond. Ze had echt wel last van de val (hoop dat het meevalt Like!).

Samen met Janke heeft Elles het initiatief geopperd om eens een keer gezellig uit te gaan en elkaar te ontmoeten in een andere omgeving dan de Doorbraak. Uiteindelijk waren er 15 mensen die hieraan gehoor konden geven. Een aantal mensen moesten helaas afhaken i.v.m andere hele belangrijke dingen. We hebben niet alleen heerlijk gegeten, maar ook nog actief een stoelendans gedaan. Haalde je een nieuw bordje met eten dan ging je daarna ergens anders zitten, om zo ook met andere mensen in gesprek te komen. De tijd vloog voorbij en voordat we het wisten zat onze tijd er al weer op. We hadden 2,5 uur om onze maagjes te vullen.

De avond was een geslaagd initiatief en we hebben allemaal heerlijk kunnen smullen van al het lekkers wat klaar stond. Er was voor elk wat wils. De kok van de avond maakte er niet alleen een mooi schouwspel van maar ook een heerlijke maaltijd. Zelfs voor de foto konden we kijken naar een mooi vuurspel. Wat mij betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar. Of zijn er ideeën om op een ander manier er een leuke invulling aan te geven? Schroom niet en laat het weten.

Langs deze weg nogmaals dank aan Elles en Janke voor het organiseren van deze leuke avond.

Gr Henriette

Reageren