Sven, Arjan en Harmen de nieuwe clubkampioenen!

Afgelopen vrijdag werden de jaarlijkse clubkampioenschappen bij DTV’84 gehouden. Bij de jeugd werd een vierkamp gespeeld waarin uiteindelijk Sven Toeter de sterkste bleek. Voor een mooi publiek wist Sven in een spannende laatste wedstrijd Gio Weijs te verschalken met 3-1. Gio werd 2e door te winnen van zowel Jaëlle Hulsman als Luca Feijen. Jaëlle complementeerde het podium met een mooie 3e plek.

De titel bij de senioren B werd een prooi voor Arjan Eikelboom. In de zeskamp wist hij regerend clubkampioen Matthé Schuurmans knap van prolongatie af te houden. Het was niet de avond van Matthé want ook good-old Ed Woerlee wist van Matthé te winnen en zo de tweede plaats op te eisen.

Bij de senioren A eindigde de onderlinge strijd tussen de heren van team 1 in een overwinning voor Harmen Kramer. Nadat hij de eerste wedstrijd tegen Rik Weijs nog in 5 games uit het vuur sleepte won hij de overige wedstrijden met overtuiging. Hugo Beute eiste de 2e plek op, ondanks een ogenschijnlijk kansloze achterstand tegen Yoran Tonnema.

Reageren