Stem op DTV’84 bij de Rabobank Clubkas Campagne!

Beste leden en betrokkenen van DTV’84,
 
Sinds afgelopen week is het mogelijk om onze vereniging sponsorgeld te gunnen middels de Rabobank Clubkas Campagne, waarbij in totaal 150.000 euro te verdelen valt middels het stemmen op verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Vaart en Vechtstreek bankieren.
Alle leden (let op: dit ben je niet automatisch wanneer je klant bent) van de Rabobank Vecht en Vaartstreek mogen 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op één vereniging.
 
Stemmen kan tot en met 17 maart door in te loggen op onderstaande link en de unieke stemcode over te nemen die op de persoonlijke kaart staat die thuis is ontvangen door leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek.
https://www.mijnbankenik.nl/vvs/clubkascampagne?ra_resize=yes&ra_width=&ra_height=&ra_toolbar=yes&ra_menubar=yes&ra_mfvars=clickout%7CRabobank+-+Sponsoring+en+donaties+-+Rabobank+Vaart+en+Vechtstreek+%7Cexternalwebsite
 
Op 1 april wordt tijdens het Clubhartfeest duidelijk wat het sponsorbedrag is wat DTV’84 mag ontvangen van de Rabobank, met dank aan jullie!
 
Mochten jullie verdere vragen hebben, neem dan gerust contact op met Yoran Tonnema via 06-12481746 en/of sponsoring@dtv84.nl.
 
Voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne, zie: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/vaart-en-vechtstreek/sponsoring/
Alvast hartelijk dank voor jullie stemmen!
 
Groeten namens het bestuur,
Yoran Tonnema

Reageren