Onvolprezen snert op het snerttoernooi

Snerttoernooi – 18 november 2015

Op woensdagmorgen 18 november mochten wij in Dalfsen weer een heel gezelschap recreërende tafeltennisvrienden ontvangen. Een gezelschap van bijna 40 mensen uit Ens (8), Emmeloord (5), Hattem (3) en uit Dalfsen (20). Luc v.d. Maten had deze keer de technische leiding en moest ervoor zorgen dat we elkaar niet in de haren vlogen.

Na het welkom met koffie en door Alie zelf gebakken koek, zijn we aan het werk gegaan in 7 poules, van sterk naar minder sterk ingedeeld. Dat ging met veel plezier gepaard. Na een enerverende ochtend, waren we natuurlijk toe aan de onvolprezen snert van Greet en Henk Brandwacht. Daarvoor waren we gekomen.

En toen konden we er weer tegen en zijn we gaan dubbelen, in door het lot bepaalde sterkte.  Na enkele ronden was het einde daar. We waren natuurlijk erg benieuwd wie er met de beste prijzen vandoor zou gaan. Maar ook dat werd door het lot bepaald. Alleen de eerste prijzen, die door Jumbo Kamphuis ter beschikking waren gesteld, gingen naar de nummers één in de poules. Dat waren:

Poule 1: Jan Crielaard uit Emmeloord; Poule 2: Bert Klarenbeek van DTV; Poule 3: Wim Schipper van DTV; Poule 4: Alie van Oenen van DTV; Poule 5: Ria van de Berg uit Ens; Poule 6: Trees Dudink uit Ens en Poule 7: Joyce van Damme van DTV.

Nu kon ieder een prijsje uitzoeken, er waren er zoveel dat we er nog een paar voor de volgende keer over hebben gehouden. Dus moet ieder nog een keer terugkomen. Want iedereen is het erover eens: dit evenement moet herhaald worden en dan in Ens.

Jan Verheijen

Reageren