Recreantentoernooi in Ens 3

Woensdag 20 maart was het dan eindelijk zover, voor sommigen althans, het jaarlijkse uitstapje naar Ens. Onder zeer ongebruikelijke omstandigheden (het was ongekend koud, normaal pauzeren we in Ens buiten) kwamen vanuit de verre omgeving van Ens zeer en minder zeer bekwame pingpongers elkaar het vuur aan de schenen leggen. Na een hartverwarmend welkom met koffie en cake, en vele knuffels kon om half 10 begonnen worden met de enkelspelen.

Een ieder was naar zijn/ haar kunde ingedeeld en mede daardoor ontstonden er spectaculaire wedstrijden met soms verrassende verliezers.

Gezien de respectabele leeftijd van enkele deelnemers waren de pauzes soms langer van duur dan de wedstrijden, maar dit kwam de onderlinge sfeer ten goede. Zo rond een uur of twaalf begonnen de magen van velen te knorren en dit werd versterkt door de geur van de soep die vanuit de kantine de speelzaal wist te bereiken.

Nadat we de soep hadden verorbert begonnen we met de dubbels, ouderwets tot 21, waardoor velen regelmatig de kluts kwijt waren. Na drie rondes was bij velen de pijp leeg en verlangden ze naar huis. Maar eerst moest er nog een nummertje getrokken worden om te bepalen wie er met de hoofdprijs naar huis kon gaan.

Om ongeveer kwart over drie kon Jan Verheyen namens alle deelnemers de organisatie bedanken voor weer een onvergetelijke tafeltennisdag in Ens.

 

Groetjes Schim.

De hele groep in Ens bij elkander Maar Lyke vecht zich terug tegen speler van Emmeloord Wim op voorsprong tegen Lyke

 

Brudtärna klänningar  Delikat spets, vacker fisk svans och andra klassiska element brudtärna att köpa för att inte missa de viktigaste punkterna, utsökta detaljer för att möta kvinnan på brudtärna alla förväntningar, kom och köp ett perfekt bröllop till sin egen bar.

3 reacties op “Recreantentoernooi in Ens

 1. Reageren Alie mrt 28, 2013 12:39

  Leuk verhaaltje Schim!
  Recreanten plaats eens wat vaker op onze nieuwe prachtige website!

 2. Reageren Rik mrt 29, 2013 07:43

  Zeker een leuk stukje. Jullie hebben een leuke groep. Ook erg leuk om wat oude bekenden van Smash-In op de foto’s te zien!

 3. Reageren wim mrt 29, 2013 15:14

  Ik wist niet dat er, behalve rik weijs,
  zulke leuke stukjesschrijvers bij dtv zaten

Reageren