Recreantentoernooi Ens

Woensdag 19 maart j.l. werd voor de 15e keer het recreantentoernooi voor 50+ tot 80+ in Ens georganiseerd door de ttv Smash In uit Ens. 40 deelnemers uit o.a. Dalfsen-Emmeloord-Zwolle Hattem-Ens hadden zich hiervoor aangemeld. Om 9.00 uur was de ontvangst met koffie en koek en vanaf 10 uur begonnen de enkelspelen, verdeeld over 8 meerkampen. De wil om te winnen was bij ieder nog volop aanwezig, maar verliezen was ook geen ramp.

Na een middagpauze, met soep en meegebrachte broodjes, werd een dubbelspeltoernooi georganiseerd waarbij ieder, die nog de moed had mee te doen, door middel van loting werd ingedeeld. Dit gaf natuurlijk verrassende uitkomsten omdat een uitslag natuurlijk niet was te voorspellen. Er waren geen bekers of zoiets te verdienen, maar daar zat ook niemand op te wachten.

Na afloop was er voor ieder een cadeautje, waarbij je via loting uit de door de organisatie ingezamelde prijsjes iets mocht uitzoeken. Het was een heel gezellig toernooi, waarbij spelers die elkaar normaal niet meer tegenkomen in wedstrijden, weer heel wat hadden bij te praten.

Een deelnemer

Foto’s recreantentoernooi Ens

Reageren