Recreantentoernooi Ens

Op 18 maart zijn we met 28 recreanten naar Ens getrokken om daar het 16e jaarlijkse toernooi te spelen. Behalve 15 Dalfsenaren, waren er 5 deelnemers uit Hattem, 4 uit Emmeloord, 2 uit Zwolle, en 2 uit Lelystad. En natuurlijk waren er 7 deelnemers uit Ens. Dus een flinke groep van 35 en een mooie verzameling tafeltennissers uit deze regio. Voor velen van dit gezelschap was het weer een prettig weerzien, want velen kennen elkaar zo langzamerhand aardig goed. De organisatie was weer perfect. Deze keer waren er 9 tafels in gebruik.

Zoals gebruikelijk werd er eerst gespeeld in poules, enigszins ingedeeld naar sterkte. Daaruit zijn de volgende winnaars te voorschijn gekomen:
Tafel 1: Wim Schipper, Dalfsen;
Tafel 2: Ron Koedijk, Lelystad;
Tafel 3 en 4: Bert Mooy, Emmeloord;
Tafel 5 en 6: Cor Verheul, Dalfsen;
Tafel 7: Ton Kneijber, Dalfsen;
Tafel 8: Ed Woerlee, Zwolle;
Tafel 9: Jan Verheijen, Dalfsen.

Hierna konden we genieten van de echte Ense soep en van elkaars gezelschap. Na de lunchpauze hebben we nog enkele ronden gedubbeld. De paren werden door loting bepaald.
En toen had de organisaties weer voor een geweldige hoeveelheid prijzen gezorgd, zodat niemand teleurgesteld naar huis hoefde te gaan. Het was weer een geslaagd toernooi.
Wij bedanken Gerard Willems en zijn helpers voor de goede organisaties en kijken alweer uit naar het volgende toernooi en dan weer in Dalfsen.

Reageren