Ongekende weelde bij DTV’84

Na drie speelrondes in de voorjaarscompetitie staan de eerste 5 teams van DTV’84 allemaal bovenaan in hun competitiepoule. Uiteraard is het seizoen nog lang en kan er nog van alles gebeuren maar feit is dat de tafeltennissers uit Dalfsen de competitie uitstekend zijn gestart.

Team 1 heeft na de promotie naar de landelijke competitie zich goed aan kunnen passen aan het niveau in de derde divisie. Na overwinningen op Entac 2 en Hercules 3 werd afgelopen zaterdag in het Gelderse Rheden een gelijkspel behaald tegen Slagvaardig 1. Team 1 zal vermoedelijk niet meestrijden voor de titel, maar in de strijd om handhaving zijn de eerste wedstrijden veelbelovend.

Het jojo-team van DTV’84, team 2, lijkt wél een gooi te kunnen doen naar het kampioenschap in de tweede klasse. Na een matige najaarscompetitie waarin promotie uit het zicht bleef, is het huidige seizoen sterk gestart met overtuigende overwinningen op Trias, Olst en Kampenion. Heino 4 lijkt in deze poule de concurrent voor de eerste plek, zij volgen op één punt achterstand.

In de derde klasse staat team 3 ondanks een nederlaag in de tweede wedstrijd ook bovenaan. Opvallend is hierbij dat er in de eerste drie wedstrijden maar liefst zeven verschillende spelers op het wedstrijdformulier stonden. De sterkte van dit team zit ‘m dan ook vooral in de breedte. Het lijkt erop dat Leogang 3 en GTC 3 de voornaamste concurrenten zullen zijn.  

Team 4 gaat aan kop in de vierde klasse na overwinningen op Smash-in 2 en ’s-Heerenbroek 1 en een nederlaag tegen Wezep 5. De spanning zal in deze poule zeker een rol gaan spelen aangezien het verschil tussen de nummers 1 t/m 4 op dit moment slechts twee punten is. Het team met de meest gestaalde zenuwen zal hier de bloemen in ontvangst gaan nemen, maar voorlopig staat DTV’84 4 bovenaan.

In de zesde klasse startte DTV’84 5 met een klinkende 9-0 overwinning in Heerde tegen Vined 5. Vervolgens werden Smash-in 3 én concurrent Batfighters 4 op een 5-4 nederlaag getrakteerd. Na drie wedstrijden staan de Dalfsenaren met een voorsprong van één punt op Batfighters bovenaan.

Het eerste damesteam staat na een overwinning en een nederlaag op een 4e plaats in de derde divisie. Het eerste jeugdteam staat na twee wedstrijden op een derde plek in de startersklasse. Team 6 en 7 delen vooralsnog ook niet mee in de weelde en staan op respectievelijk plek 5 en 6 in de zesde klasse. Maar zoals eerder vermeld: het seizoen is nog lang. En de bal is rond. Er kan nog van alles gebeuren.

U bent van harte welkom bij de eerstvolgende thuiswedstrijden:
Maandag 10 februari 20.00 uur:
DTV’84 6 – DTV’84 7
Vrijdag 14 februari 20:15 uur:
DTV’84 2 – De Veluwe 4
DTV’84 3 – GTC 3
Maandag 2 maart 20:00 uur :
DTV’84 4 – ’s-Heerenbroek 1
DTV’84 5 – Vined 5
Zaterdag 7 maart 14:00 uur:
DTV’84 1 (heren) – Pecos 2
DTV’84 1 (dames) – SVE 2
DTV’84 1 (Jeugd) – De Veluwe 8

Reageren