Nog even oefenen op het Pingpong-opwarmtoernooi?

Op heel veel campings en hotels worden komende zomervakantie tafeltennistoernooitjes georganiseerd. Wil jij nog even goed oefenen, zodat jij straks op de camping de show steelt? Dan kun je je aanmelden voor het “Pingpong-opwarmtoernooi” op woensdagmiddag 25 juni!

Deze middag staat in het teken van veel wedstrijdjes spelen en als afsluiting spelen we een groot rond-de-tafel-toernooi! Ook kunnen spelers van Dames 1 en Heren 1 van DTV’84 je uitleggen hoe je een moeilijke service kan spelen of hoe je lastig effect kan geven. Zodat jij straks op de camping net even beter bent dan diegene aan de overkant!

Het toernooi wordt gehouden op woensdagmiddag 25 juni om 14.00 uur in tafeltenniscentrum “De Doorbraak” aan het Smidswegje 4 (naast de Jumbo) in Dalfsen. Iedereen tussen de 6 en de 18 jaar uit gemeente Dalfsen en omgeving kan meedoen. Deelname is gratis. Het is wel handig dat je in sportkleding komt aangezien je er best van gaat zweten (als je het goed doet!). En als je je eigen batje hebt, mag je die meenemen.

Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje voor 24 juni naar willianneschipper@gmail.com met naam en leeftijd. Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers.

pingpong opwarmtoernooi

Reageren