Nieuwe kennismakingscursus tafeltennis

Na de succesvolle tafeltenniscursus voor volwassenen, gehouden in september 2021, gaat de tafeltennisvereniging DTV’84 nogmaals een kennismakingscursus tafeltennis organiseren! 

De avonden van de kennismakingscursus zijn 31 maart en 7, 14 en 21 april 2022 van 19.30 uur tot 21.00 uur bij DTV’84 in clubgebouw “De Doorbraak” Smidswegje 4 (steegje naast de Jumbo) 

Op deze avonden kun je uit proberen of tafeltennis wat voor jou is. Bij de vereniging hebben we leden van 18 tot 88 jaar die allemaal genieten van het mooie spelletje tafeltennis. Wil je alleen voor de gezelligheid en ontspanning mee doen, dan zijn daar mogelijkheden voor. Zou je je willen meten met anderen, dan is doorstromen naar de competitie een mogelijkheid. Tafeltennissen is goed voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid, en bovendien een sport die niet erg blessuregevoelig is. Kom gezellig mee doen!

Wil je graag gebruik maken van onze kennismakingscursus, dan graag wel even aanmelden via email mattheschuurmans@gmail.com of bel 06-20802029 Zie de flyer voor meer informatie, of bekijk de website www.dtv84.nl

Reageren