Moedig komende zaterdag heren 1 aan!

Na het grote succes van de eerste 2 jaren vindt op zaterdag 5 september 2015 alweer de 3e editie van het Top- Teamtoernooi van A.T.T.V. Blauw-Wit plaats.
De deelnemende verenigingen dit jaar zijn LTTC De Toekomst, De Trefhoek, Effekt’74, Blauw-Wit en ook titelverdediger Entac is weer van de partij. En ook onze herenselectie! Werd vorig jaar 1 wedstrijd verloren, en 1 gewonnen, dit jaar gaan Jan-Jaap, Yoran, Rik en wellicht ook supersub Andre proberen om een finaleplekkie te behalen. En zoals de organisatie aangeeft:

Een erg sterk deelnemersveld dit jaar dus en een garantie voor spectaculaire wedstrijden!

Via deze weg nodigen wij u dan ook uit om op 5 september een kijkje te komen nemen bij onze speellocatie . De eerste wedstrijden zullen aanvangen om 13.00 uur aan de Reeststraat 15 in Almelo. De finale staat gepland om 17.30 uur. Voor de kinderen is er in ieder geval een (overdekt) springkussen en een ballonnenartiest aanwezig deze middag. En natuurlijk is er in onze mooie kantine de mogelijkheid voor het nuttigen van een hapje en een drankje. Tevens is er weer een verloting met fantastische prijzen!

Vorig jaar is het DTV’84 erg goed bevallen. De animatie voor de jongste kinderen was superleuk, er werd fanatiek gestreden en de verloting was sen-sa-tio-neel! IMG_3497

Reageren