Memorabele Samenloop met prachtige opbrengst

Team DTV’84 kijkt terug op een mooi en indrukwekkend Samenloopevenement. Een evenement dat mogelijk is gemaakt door vele vrijwilligers, lopers en sponsoren. DTV’84 dankt iedereen voor zijn/haar inzet en bijdrage. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de initiatiefneemsters van team DTV’84, Edith Bouwman en Henriëtte Snijder. Onderstaand een terugblik van beide dames op de ‘Samenloop voor Hoop’. Zoals u zult lezen was het een memorabel evenement met een prachtige opbrengst. Edith en Henriëtte, bedankt!

Hallo allemaal,

Wat hebben we een mooi en memorabel evenement gehad op 22/23 september met een ongekend hoge opbrengst. De totaalopbrengst gaat inmiddels over de €75.000,-. Dit hadden we toch echt niet verwacht, toen we de stoute schoenen aantrokken om het te gaan organiseren. We weten niet hoe het met de DTV deelnemers zit, maar wij zijn blij dat we erbij aanwezig mochten zijn. Een indrukwekkend evenement dat mensen op welke manier dan ook met elkaar verbindt. Geweldig! En dan zo’n mooie opbrengst voor KWF om verder onderzoek te kunnen doen naar deze verschrikkelijke ziekte.

Als tafeltennisvereniging hebben we een geweldige steen bijgedragen door alleen al in te schrijven, het verkopen van heerlijke kruidkoeken van Alie, mooie sfeerlichten en gedecoreerde flessen, zakdoeken, kaarsenzakken, sieraden, vogelhuisjes, kaarten, glutenvrije koekjes, waxinelichtjes, mezenbollen en waarschijnlijk nog wel meer dingen. Leuk om te noemen is dat onze kraamopbrengst tijdens die 24 uursloop €498,- euro is. Wat een verkopers hadden we dan ook achter de kraam staan. Bedankt Cor, Luc, Alie E , Henk D, Bram, Alie v O en Vera! Daarnaast de geweldige sponsoring van Stichting Abacadabra, BRControls en alle andere sponsoren. Echt super bedankt voor jullie bijdrage op welke manier dan ook.

Het bedrag dat we als team DTV’84 hebben mogen doneren aan het KWF kankerfonds is maar liefst €2.381,-.

Speciale dank aan alle lopers:
John, Debbie, Dionne, Jan-Jaap, Edwin, Sofia, Bouke, Willemien, Ellen, Marjolein, Thomas, Robbin, Benthe, Calien, Mazen, Bram, Hermien, Nienke, Edith en Henriëtte. Top gedaan!

Groeten,
Edith en Henriëtte
Initiatiefneemsters Samenloopteam DTV’84

Teamfoto DTV SLVH

Reageren