Jeugd 1 is er helemaal klaar voor! 1

Zaterdag 13 september. Niet alleen de damesteams beginnen dan met hun competitie, thuis tegen Docos. Ook de jeugdselectie begint aan hun debuut in de 3e klasse. Om 14.00 uur in Kampen. Een klasse hoger, en daarom werd in de zomervakantie niets aan het toeval overgelaten. Onder de bezielende begeleiding van Willianne werd deelgenomen aan een trainingsstage in de provincie Utrecht. Lees hieronder het verslag van Bas.

Trainingstage in Kockengen
Benthe, Thomas en ik zijn van maandag 11 augustus tot en met zaterdag 16 augustus op trainingsstage in het plaatsje Kockengen geweest. Maandagochtend kwam iedereen aan op de plek waar we de hele week hebben overnacht en hebben gegeten. We waren met 14 kinderen en 1 vaste begeleider, dit was Willianne.

Eerst hebben we maandag wat spelletjes gedaan om elkaar te leren kennen. In het begin van de week keek iedereen maar een beetje in het rond maar later in de week werden we wel een hele gezellige en hechte groep. Verder hebben we maandag nog 2 trainingen gedaan.

Foto0582

Iedere dag kwam er 1 of een paar extra trainers om samen met Willianne training te geven, waaronder Ben Jacobis, Martijn de Vries en Yana Timina. Dit waren zeer verschillende maar wel erg leuke en leerzame trainingen. We werden ’s ochtends om half 8 wakker gemaakt en trainden meestal 2 of 3 keer op een dag. De hal waar we trainden was ongeveer 5 minuutjes lopen vanaf het gebouw waar we sliepen. ’s Avonds deden we met z’n allen allerlei spelletjes en hebben we nog een keer een film gekeken.

Foto0586

Woensdagmiddag zijn we met z’n allen naar het zwembad in Kockengen geweest. En donderdag hebben we lekker gebarbecued. Het eten werd verzorgd door de mensen waar we sliepen en dit was erg lekker.

Ik vond het een erg leuke en leerzame week.
Bas Feijen.

Eén reactie op “Jeugd 1 is er helemaal klaar voor!

  1. Reageren Jan-Jaap sep 12, 2014 12:07

    Leuk verslag Bas! En heel veel plezier en succes morgen tegen Kampenion!

Reageren