Het Snert-introductietoernooi: een fijn weerzien!

Eindelijk, we mogen weer. Na de welbekende corona-stilte is het weer mogelijk om met meerdere mensen samen te zijn, 

Hoog tijd voor een gezellig toernooi samen met de recreanten van tafeltennisvereniging DTV’84. Een groep oudere deelnemers, die elk op hun niveau, nog een mooi potje tafeltennis kunnen spelen. Ook is er altijd ruimte voor nieuwe deelnemers. Middels een flyer-actie in het dorp, en vermelding op Facebook, werden zij dit keer uitgenodigd om eens kennis te komen maken met de tafeltennissport. 

Gelukkig hebben we door deze actie in ieder geval weer een oude bekende mogen begroeten. Erg gezellig om haar weer even te mogen spreken en te verwelkomen. Om 9:15uur druppelden de deelnemers langzaam binnen. Allen mooi op tijd. Ze hadden er allemaal weer erg veel zin in. Onder het genot van een bak koffie en heerlijke versgebakken cake door Alie van Oenen, was er interesse voor elkaar. Helaas hadden we 2 afmeldingen door ziekte. Om 10:00 konden we dan ook starten met het toernooi. Met drie groepen van vier deelnemers werd er gespeeld om het niveau van de deelnemers te bepalen. Er werden 2 sets gespeeld. Zo konden we naar een klein uurtje een nieuwe indeling maken van vier groepen van drie deelnemers. Na een kleine pauze en een bak koffie gingen we verder met het toernooi. Nu dan met volledige wedstrijden (Best-of-5 in sets). Er zijn spannende wedstrijden gespeeld en goed er is flink gestreden. Uiteindelijk hebben we een winnaarsprijs en een aanmoedigingsprijs uit kunnen reiken. Jacqueline Mulder was dit keer de sterkste, en Cor Verheul speelt ondanks zijn handicap nog altijd een kei van een wedstrijd. Hij kreeg dan ook de aanmoedigingsprijs. 

Onder het genot van een heerlijke kom Snert (gemaakt door meester-kok Wim) werd het toernooi sfeervol afgesloten. Oja, de pan was bijna leeg 

De oudste deelnemer Jan Verheijen bedankte namens de hele groep de organisatoren en er wordt uitgekeken naar nog veel van deze gezellige toernooitjes. Wij als organisatoren hebben het erg gezellig gevonden. Fijn om te zien dat de deelnemers weer zo enthousiast waren. Ook erg bedankt voor de hulp die werd geboden voor het opruimen van de gebruikte spullen. Het echte clubgevoel. 

Graag tot een volgende keer,

Groet Wim en Henriëtte

Reageren