Het eindtoernooi als afsluiting van de beginnerscursus tafeltennis bij DTV’84

Afgelopen donderdag 30 september was al weer de laatste van vier avonden, waarin de beginselen van het tafeltennis worden uitgelegd en geoefend. 

Na een kopje koffie of thee, werden nogmaals kort de spelregels uitgelegd en werd er in 2 poules gestreden om de eer. Er waren spannende wedstrijden te zien op dit eindtoernooi van de beginnerscursus. Onder leiding van Jan-Jaap werd het toernooi even na 21.00 uur afgerond, waarna de prijzen werden uitgereikt. De winnaars van beide poules ontvingen een prijsje van een Dalfser ondernemer. 

Aansluitend werd de deelnemers een aangepast lidmaatschap aangeboden om deze leuke sport 3 maanden uit te proberen, waarna er verlengd kan worden. Tevens had DTV’84 goede beginnersbats besteld, die door de deelnemers die een lidmaatschap afsloten, konden worden aangeschaft tegen een scherp tarief. 

Hierna kon er – voor de fanatiekelingen – nog vrij gespeeld worden. Of men kon genieten van een hapje en een drankje. Een sportieve en heel gezellige avond! 

DTV’84 dankt de deelnemers voor hun gezelligheid en de mooie complimenten over de goede organisatie. Dank! En uiteraard heten wij onze nieuwe leden van harte welkom op onze club, en hopen dat zij de komende jaren met veel plezier bij ons komen tafeltennissen. 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar tafeltennis? Kom dan een kijkje nemen op donderdagavond of woensdagmorgen (sporten overdag). Overigens wordt er in januari 2022 weer een beginnerscursus georganiseerd. Meer informatie kunt u vinden op www.dtv84.nl of neem contact op met Willemien (06-52121572).

Reageren