Grote clubactie in volle gang

Banner clubactie 3

Zoals jullie allemaal weten zijn wij vorige week gestart met de verkoop van de loten voor de Grote Clubactie. We hebben er dit jaar voor gekozen om de verkoop online te houden. Dit geeft vooralsnog veel wisselende reacties, maar toch worden er al veel loten verkocht. Ga zo door met z’n allen, zo kunnen we onze doelen gaan waar maken!

Het doel van DTV’84 is om genoeg geld bij elkaar te verzamelen om onze mooie kantine nog een extra opknapbeurt te kunnen geven. We gaan proberen een mooie fotowand te creëren in de kantine. Daarnaast willen we graag een rek waar de tassen in kunnen worden geplaatst zodat deze niet in de weg staan. Wanneer er veel loten worden verkocht en er dus nog geld overblijft, willen we ook graag de buitenkant van de Doorbraak onder handen nemen en een echte tafeltennisuitstraling geven.

De actie loopt nog door tot en met 17 november, dus tot die dag heb je de tijd om de loten te verkopen.

Via https://clubactie.nl/actie/DalfserTafeltennisvereniging841 kunt u onze club steunen door een lot te kopen. Bij vragen of opmerkingen kunnen jullie contact opnemen met Wim Schipper (whschipper@tele2.nl) of Jan-Jaap Schipper (jjschipper@hotmail.com)

Banner clubactie 4

Reageren